Sari la conținut

[Stiri GAMING] Acer lansează turneul de eSports EMEA Predator League 2022 pentru fanii Rocket League


Z1nNN

Postări Recomandate

lorwJty.jpg

 

Turneul este deschis tuturor, indiferent de nivelul de indemanare. Incepe astazi pe 27 septembrie, in 15 tari. Sunt premii totale de 90.000 euro.

Acer a anuntat astazi EMEA Predator League 2022 la un nou nivel. Un joc nou, mai multe tari si un fond de premii urias. Din septembrie si pana in noiembrie, echipele din regiunea EMEA, pot concura in Rocket League in modul 3 vs 3.

Acestia vor putea castiga premii de la parteneri si pot participa la tombole. Tarile care pot participa sunt Belgia, Țările de Jos, Luxemburg, Germania, Austria, Elveția, Franța, Italia, Polonia, Portugalia, România, țările nordice (Danemarca, Finlanda, Norvegia, Suedia), Spania, Republica Cehă, Turcia, Ungaria, Regatul Unit (UK).

În prima etapă, echipele concurează în calificările naționale. Există două runde de calificare pe țară. Cele mai bune două echipe din fiecare rundă se califică pentru finala națională. Câștigătoarea finalei va participa la finala internațională EMEA, concurând împotriva campionilor din alte țări. Finala națională din România va fi transmisă în direct pe un canal național dedicat pe twitch.tv în data de 13 noiembrie 2022, marea finală urmând să aibă loc pe 20 noiembrie pe twitch.tv/PredatorGaming.

 

arenait.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate