Sari la conținut

[Știri League of Legends] - Worlds 2022: au fost dezvăluite perechile din sferturile de finală


dRama t i c a

Postări Recomandate

52430325780-a5f5f38eba-c.jpg

 

Aseară s-a încheiat oficial faza grupelor de la CM 2022, dar în același timp, s-a decis și faza eliminatorie. Imediat după ultimul meci de baraj, au fost stabilite perechile din sferturile de finală.

 

Trebuie spus că Rogues nu s-a descurcat prea bine. Dar cu greu ar fi putut spera la o tragere la sorți "ușoară" în aceste sferturi, având în vedere că au rămas trei echipe chineze și nu mai puțin de patru coreene. Campioana LEC este singura echipă non-asiatică care a avut acces la această etapă.

În cele din urmă, vă reamintim că, cupa mondiala va intra în pauză pentru câteva zile și se va relua abia în seara zilei de 20 octombrie.

 

Sferturile de finală de la Worlds 2022
Perechile

 

JDG-Rogue

T1-Royal Never Give Up

Gen.G-Damwon Gaming KIA

DRX-EDward Gaming

 

După cum bine puteți vedea, un obstacol care îi așteaptă pe Rogues: JDG. Singura echipă care, până acum, nu a arătat prea multe puncte slabe pe care să le valorifice pentru a aduce o victorie. 

 

Până acum știm bine cât de bine pregătite și precise sunt echipele asiatice. Ei se pot pregăti foarte bine atunci când se confruntă cu un singur adversar.

 

JDG este o echipă titanică, bogată în individualități excelente din punct de vedere mecanic și capabilă să exprime un joc care, deși nu întotdeauna curat, își sufocă adversarii. Pentru Rogues va fi dificil, fără îndoială, dar nu vor ceda atât de ușor.

Echipa pe care am văzut-o în prima săptămână a fazei grupelor ne-a convins foarte mult și a arătat că poate juca și în ritmul LPL fără probleme. Din nefericire, în a doua săptămână au apărut câteva probleme critice, care i-au făcut pe Rogues să se clatine și să piardă trei meciuri. 

 

Sursa www.powned.it

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate