Sari la conținut

CS:GO - zrkk paraseste echipa Infinite Gaming


dRama t i c a

Postări Recomandate

Costin „zrkk” Teodorescu este un tânăr jucător de 18 ani, care a evoluat pentru Infinite Gaming  încă de la începutul acestui an, dar pe data de 14 octombrie, jucătorul a anunțat că nu va mai face parte din line-upul celor de la Infinite, declarația acestuia a venit pe contul său de Twitter:

 

Rezultatele lui zrkk alaturi de Infinite Gaming

În acest an zrkk a evoluat în destul de multe turnee importante ca și nume alături de Infinite Gaming , poate unul dintre cele mai răsunătoare rezultate fiind istorica victorie împotriva celor de la Movistar Riders (locul 6 mondial la acel timp) în drumul spre RMR. Totuși din ianuarie până în acest moment, zrkk a strâns doar 18 hărți pe hltv, din care a scos un rating general de 0.93 pentru acest an.

 

image-5.png
 

 

Pe lângă meciurile jucate pe hltv, Infinite Gaming  au mai apărut alături de zrkk și la Sigma Esports Cup, un LAN disputat de către aceștia în Dubai, au realizat calificarea înapoi în Esea Advanced pentru sezonul următor, iar acestea sunt doar 2 din multele rezultate pe care zrkk le-a văzut în timpul petrecut alături de Infinite Gaming . Astfel line-upul celor de la Infinite ramane sa arate astfel:

Infinite Gaming 

Gabriel-Cosmin ‘zewts’ Letcanu 

Mihnea ‘mhN1’ Gheață 

Eduard ‘Ed1m’ Nelÿ Ichim 

Dragoș ‘N0R1’ Negrea 

 

Sursa www.werty.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate