Sari la conținut

[Stiri GAMING] Amazon a prezentat detalii noi: ce urmează pentru Lost Ark


Z1nNN

Postări Recomandate

HeMuwhN.jpg

 

Amazon Games și-a subliniat planul pentru MMO-ul Lost Ark cu o nouă foaie de parcurs de dezvoltare.

De acum și până la sfârșitul anului, echipa speră să introducă trei raiduri noi – Mystic Abyss Vycas Legion și Achates Trial Guardian – precum și clasa Reaper Advanced în noiembrie și clasa Summoner Advanced în decembrie.

Următoarele câteva luni marchează drumul către raidul Legiunii Brelshaza – unul dintre cele mai provocatoare, unice și frumoase periculoase raiduri din toată Lost Ark”, explică echipa.

 

„Pe măsură ce ne îndreptăm spre bătălia crucială împotriva Comandantului Legiunii Fantomă, în octombrie vor fi adăugate noi raiduri pentru eroii din Arkesia pentru a-și perfecționa munca în echipă, abilitățile și capacitatea de a depăși mecanici unice și noi evenimente de progres pentru a oferi materiale de îmbunătățire și oportunități de progresie. Decembrie va aduce Brelshaza alături de o mulțime de alte conținuturi pentru a încheia anul cu succes!”

 

Content nou

 

Procesul Mystic Abyss și Achates va avea loc în octombrie, alături de „Dificultatea Inferno” a Legiunii Vykas, care este „totul despre a demonstra că ești printre cei mai buni dintre cei mai buni din Arkesia”.

Privind în perspectivă, Amazon Games spune că este „încântată să vadă jucătorii învingând multitudinea de amenințări care sosesc în lunile următoare, pe măsură ce își dezvoltă abilitățile în activități provocatoare și își măresc listele cu noi clase avansate și câștigă recompense de impact pentru a ajuta progresul”.

 

Actualizarea subliniază că acestea sunt doar „câteva dintre cele mai importante momente” ale ceea ce urmează și „nu este o listă cuprinzătoare a fiecărei schimbări care sosesc în Arkesia în următoarele câteva luni”, dar oferă cel puțin o privire furișă asupra priorităților echipei pentru lunile următoare.

În recenzia Lost Ark Eurogamer, am spus: „Temnițele pline de acțiune fac din primele etape ale lui Lost Ark o adevărată distracție, dar fără un cârlig convingător dincolo de luptă, lucrurile devin puțin învechite”.

 

playtech.ro

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate