Sari la conținut

[Stiri IT] Apar probleme cu bateria pe iPhone 14 Pro


Z1nNN

Postări Recomandate

Zu2IvKn.jpg

 

S-ar părea că utilizatorii noului iPhone 14 Pro și 14 Pro Max au rămas cu un gust amar în scurt timp de la achiziție. Încă de la lansarea noii serii, au apărut voci nemulțumite de lipsa unui upgrade major față de iPhone 13. La acestea s-au adăugat, de atunci, un număr de probleme în utilizarea de zi cu zi. Dacă la început unii utilizatori s-au plâns de faptul că bateria se descarcă mai repede decât pe modelele precedente, iată că acum aceștia se confruntă cu o problemă la încărcarea telefonului.

Într-o postare de pe Reddit, mai mulți utilizatori au raportat faptul că modelele lor de iPhone 14 Pro repornesc singure în timp ce se încarcă. În prima postare de acum 8 zile se specifică faptul că telefonul repornește singur fie că este încărcat prin magsafe sau prin cablu. Un alt utilizator povestește cum modelul său iPhone 14 Pro Max repornește la fiecare 10-20 de minute pe versiunea de iOS 16.0.1. Însă problema se regăsește și pe versiunile 16.0.2, dar și în versiunea beta 16.1 a sistemului de operare.

Ce este de făcut dacă te regăsești în această situație?

Vestea bună este că echipa de suport de la Apple a oferit câteva idei, dar care însă nu au fost de ajutor pentru utilizatorul mai sus menționat. Ei au recomandat următoarele:

  • un restore prin backup cu DFU;
  • un restore prin backup cu Recovery Mode;
  • dezactivarea încărcării optimizate.

Utilizatorul a revenit cu un mesaj prin care menționează faptul că telefonul repornește când bateria ajunge între 90 și 95% în timp ce este nefolosit. Singurul lucru care l-ar fi ajutat a fost să dezactiveze background app refresh.

Deocamdată nu este clar câte modele de iPhone 14 Pro au fost afectate de această problemă, însă problemele care au apărut la puțin timp de la lansare nu sunt un semn bun.

V-ați confruntat cu problema asta? Dacă da, ați găsit o soluție?

 

zonait.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate