Sari la conținut

[Stiri IT] Adio Microsoft Office, bine-ai venit Microsoft 365!


Z1nNN

Postări Recomandate

J91j5Fv.jpg

Microsoft a anunțat ieri în cadrul conferinței Ignite faptul că Microsoft Office va fi retras de pe piață. După 30 de ani în care a servit utilizatori din toată lumea și a fost de departe cea mai populară suită de aplicații pentru birou, locul acesteia va fi preluat de Microsoft 365. Asta înseamnă că aplicațiile precum Word și PowerPoint nu pleacă nicăieri, ci doar vor face parte dintr-un pachet software cu alt nume și vor fi blocate în spatele unui abonament.

 

Spoiler

Microsoft 365 este doar o parte din strategia noastră și reflectă inovația pe care ne-am străduit s-o oferim pe măsură ce modul în care muncim și trăim continuă să evolueze. Noua aplicație servește drept hub principal pentru toate softurile de productivitate de la Microsoft și oferă o experiență de utilizare simplă, însă capabilă.

nTMWA7q.jpg

Să-i zică cum or vrea, lumea tot ca Microsoft Office va recunoaște suita

Microsoft 365 va fi disponibilă începând cu luna noiembrie și primii care vor observa schimbarea vor fi cei care folosesc Office.com. Începând cu luna ianuarie a anului următor, schimbările vor începe să apară și în aplicația Office pentru destkop și mobile. Producătorul susține că schimbarea va fi resimțită de către cei care folosesc suita de aplicații pentru la școală, la birou sau în scop personal… adică toată lumea.

Chiar dacă numele și modul în care funcționează suita în sine se vor modifica, mă îndoiesc că va fi cineva care îi va spune Microsoft 365. Și eu, la fel ca și majoritatea dintre voi tot Office vom numi suita asta de aplicații. Până la urmă este un nume care a dăinuit trei decenii și va dura cel puțin câțiva ani până când lumea o va recunoaște sub noul nume. Asta este o veste proastă doar pentru cei care pirateaza aceste softuri, întrucât cei care plăteau deja pentru ele, nu vor fi deranjați de schimbări; ba chiar s-ar putea s-o găsească benefică dacă va oferi o experiență de utilizare ceva mai prietenoasă. Și nu știu de voi, dar noul design al pictogramei arată foarte bine.

 

zonait.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate