Sari la conținut

[Stiri Gaming] Logitech vrea să lupte cu Nintendo și Steam: când apare cea mai nouă consolă, cât costă


MahrezVM @ LCS

Postări Recomandate

image.thumb.png.0e3a74e5dabedf0ac0be419fc146f4fb.png

Logitech G Cloud Gaming Handheld asemănător cu Nintendo Switch, dezvoltat în colaborare cu Nvidia și Microsoft, se lansează cu suport pentru Xbox Cloud Gaming și GeForce Now.

Noul G Cloud Gaming Handheld de la Logitech, un fel de consolă asemănătoare Switch creată cu Microsoft și Nvidia, s-a lansat cu puțină fanfară, trecând de la anunțul de parteneriat la precomanda de miercuri. Dispozitivul este special conceput pentru a te juca prin serviciile de jocuri bazate pe cloud, în special  Xbox Cloud Gaming și GeForce Now.

Amazon îl listează ca fiind disponibil de pe 18 octombrie, Logitech spune pur și simplu octombrie, și deși va avea în mod normal un preț de 350 USD, îl poți precomanda la un preț de vânzare de 300 USD. Abonamentele la serviciile cloud nu sunt incluse.

Ecranul este destul de simplu: un afișaj IPS de 1080p, de 7 inch, cu o rată de reîmprospătare de 60 Hz și luminozitate de 450 nits. Funcționează pe un Qualcomm Snapdragon 720G cu memorie de 4 GB. Are difuzoare stereo cu amplificator, microfon stereo cu anulare a zgomotului și ieșire audio de 3,5 mm și USB-C (fără video), precum și Bluetooth 5.1.

Un dispozitiv ciudat

 

Spațiul de stocare încorporat este de 64 GB, dar nu este clar ce poate fi instalat sau salvat local; are un slot pentru card microSD/TF. De asemenea, susține „haptici liniare” pentru controale, dar nu este clar ce înseamnă asta. Compania promite până la 12 ore și jumătate de timp de joacă. Cântărește aproximativ 463 de grame, iar dimensiunile sale se află undeva între Steam Deck și Nintendo Switch.

Am sentimente mixte despre asta. Atașarea oricărui tip de controler la un telefon este încă o bătaie de cap și chiar și telefoanele cu ecran mare se simt puțin mici, deoarece sunt lungi și înguste, mai degrabă decât 16:9.

Dar la prețul său, concurează cu Switch-ul pentru banii tăi, deși sunt dispozitive foarte diferite.

În plus, ne-am obișnuit cu ecranele OLED de pe multe dispozitive. Nici nu se menționează o stație de încărcare.

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate