Sari la conținut

[FOTBAL] Gică Hagi a spus ce jucător din Generația de Aur a avut cel mai mare succes în rândul femeilor


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

OTNmNTRlMWE4N2JhMDM3NGU5NjRhYmYwZjAy.thu

>> SURSA <<

 

La mijlocul anilor 1990, naționala României era una dintre marile surprize în fotbalul mondial, iar "tricolorii" reușeau performanțe importante la turneele finale la care participau.

Gică Hagi a spus ce jucător din Generația de Aur a avut cel mai mare succes în afara terenului

Recent, Hagi a participat la un podcast, iar "Regele" a fost chestionat cu privire la mai multe subiecte din viața sa. Așa cum era de așteptat, fostul decar al naționalei României a primit întrebări și despre Generația de Aur, dar și despre atmosfera din cadrul lotului în afara terenului.

"(n.r. cine a fost idolul femeilor) Ilie (n.r. Ilie Dumitrescu)! El era. Ilie, Dan (n.r. Petrescu). Lui mereu i-a plăcut acest lucru, arată wow și acum.

(n.r. cine era glumețul) Tot Ilie Dumitrescu . Și Ionuț Lupescu. Făceam de toate, îți dai seama, când stăteam atâtea zile în cantonament", a spus Gică Hagi, în cadrul podcastului "Da Bravo”.

Ilie Dumitrescu a spus că nu mai vorbește cu Dan Petrescu.

Expertul Digi Sport, Ilie Dumitrescu, a dat de înțeles că Dan Petrescu a uitat momentele frumoase petrecute împreună. Eroul meciului România - Argentina 3-2, de la Cupa Mondială din 1994, sublinază însă că între el și actualul antrenor al CFR-ului a rămas o relație de respect.

"Noi aveam un grup, eu, Hagi, Popescu, Petrescu. Am fost împreună la copii și juniori, mâncam câte o eugenie, împărțeam câte un sirop de 1 leu, de 60, 70 de bani. Îi dădeam lui jumătate, pe cealaltă o luam eu. Dar, în viață, câteodată, uiți că ai petrecut momente de genul ăsta.

O relație de respect a rămas (n.r. cu Dan Petrescu), dar nu ne dăm mesaje și nu ne mai vorbim și gata! Baftă, sănătate! Sunt convins că dacă mă văd cu el, el se face că uită, eu mă fac că uit și vorbim. Dar, asta e viața", a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate