Sari la conținut

[Fotbal] Jucătorul apărat de Gigi Becali, criticat din toate părțile: ”Nu știe, nu are răbdare, e mult prea agresiv”


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

PTYzNiZoYXNoPTNhNDIyMTllYWZhMDk4NDE5Zjg1

>>SURSA<<

 

FCSB are un parcurs sub așteptări în campionat, lucru ce i-a făcut pe roș-albaștri să abordeze fără cei mai importanți jucători meciul cu Silkeborg din Conference League, în vederea partidei de duminică, împotriva Petrolului.

Florinel Coman (24 de ani), Andrea Compagno (26 de ani), Andrei Cordea (23 de ani), Malcom Edjouma (25 de ani), Joonas Tamm (30 de ani), Risto Radunovic (30 de ani) și Darius Olaru (24 de ani) nu au fost incluși în lotul FCSB-ului pentru jocul din Danemarca. În schimb, Dawa (26 de ani) va fi, cel mai probabil, titular contra lui Silkeborg.

Bogdan Stelea, critic la adresa lui Dawa: ”Riscă prea mult, e prea agresiv”

Criticat de mulți oameni din fotbalul românesc, dar apărat de Gigi Becali, Joyskim Dawa nu este nici pe placul lui Bogdan Stelea (54 de ani).

Prestațiile fundașului camerunez în tricoul FCSB-ului nu l-au convins pe fostul goalkeeper că poate fi o soluție pe termen lung în centrul apărării bucureștenilor.

”Nu știu câți și-au dat seama ce înseamnă FCSB. Octavian Popescu știe, Miculescu încă nu știe, Rusu, la fel, Oaidă știe, Crețu știe. Dawa joacă la fel de când a venit. E un fundaș central care riscă mult prea mult. E prea contondent, nu are răbdare, nu știe să joace în momentul în care nu are mingea, părerea mea. E mult prea agresiv”, a spus Stelea, la emisiunea Fotbal Club.

Nicolae Dică, dezamăgit de Joyskim Dawa: ”Are niște deprinderi de când era copil”

"Vizavi de fundașii centrali, într-adevar, s-a greșit în unele momente. Dawa are niște deprinderi de când era copil, nu e ușor să scape acum de ele. De exemplu, asta cu ținerea adversarului, nu-i dă drumul. Ok, îl ții, dar ține de șmecheria fotbalistica, îl ții și după îi dai drumul.

Lucrăm chestiile astea cu el și e bine că vrea să se îmbunătațească, rămâne după antrenament cu noi și lucrăm suplimentar. Pe faza defensivă să nu mai atace mereu, să fie mai precaut, sunt tot felul de lucruri pe care vrem să le îmbunătățim pentru fiecare jucător", a spus Nicolae Dică, la Digi Sport Special.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate