Sari la conținut

[Fotbal] Nae Constantin a dezvăluit ce le-a transmis jucătorilor în vestiar după înfrângerea cu CFR Cluj: ”Mă așteptam!”


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

PTYzNiZoYXNoPTJhOGQ1ZmE1NTJiYThhODI5NmE5

Petrolul Ploiești a pierdut dramatic în fața campioanei CFR Cluj, scor 0-1, în etapa a 12-a din Liga 1, după un gol înscris de Cristi Manea în prelungiri.

Nae Constantin a dezvăluit ce le-a transmis jucătorilor în vestiar după înfrângerea cu CFR Cluj: ”Mă așteptam!”

Nae Constantin s-a declarat extrem de supărat după înfrângerea suferită de Petrolul în fața campioanei CFR Cluj.

Ploieștenii au primit gol în prelungiri, iar acest lucru pare să devină o obișnuință pentru ”lupii galbeni”. Din acest motiv, Nae Constantin a mărturisit că nu ar fi atât de supărat dacă echipa ar fi pierdut la o diferență mai mare de scor.

Tehnicianul a dezvăluit ce le-a transmis jucătorilor în vestiar, după înfrângerea suferită.

”Este greu să îmi găsesc cuvintele. E a doua oară într-o perioadă scurtă când pierdem așa. Am muncit mult, ne-am dorit, dar atât am putut. Mă așteptam să fie așa, să piardă cine greșește primul și, din păcate, noi am greșit primii. Nu ne rămâne de făcut decât să muncim și să nu mai greșim.

Când tragem linie rămâne rezultatul. Nu știu dacă meritau sau nu, dar au câștigat, au dat gol, iar fotbalul se joacă pe goluri.

Niciun meci nu e ușor. Jucăm cu echipe care își doresc an de an să fie în frunte. Rămâne să muncim mai mult și să nu mai facem greșeli. Azi nu am fost în stare să nu greșim. Nu pot să îi cert. Și-au dorit. Am bătut palma cu ei și le-am zis să ridice capul sus.

Ăsta e fotbalul, important e să învățăm. E a doua oară când facem greșeala asta. Nu aș fi atât de supărat dacă am fi pierdut cu 0-3”, a declarat Nae Constantin la finalul meciului.

 

>>> SURSA <<<

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate