Sari la conținut

[Stiri IT] Intel renunta la brandurile Pentium si Celeron


tiganu.

Postări Recomandate

Vor fi inlocuite cu „Intel Processor”.

Josh Newman spune ca inlocuirea brandurilor Pentium si Celeron cu Intel Processor este pentru binele consumatorului si ii va ajuta pe acestia sa-si aleaga mai usor produsul in functie de nevoi. De asemenea, Intel se va concentra pe gamele Core, Pro si vPro de tip flagship pentru a fi la randul lor mai usor de inteles de catre potentialul cumparator.

Whether for work or play, the importance of the PC has only become more apparent as the torrid pace of technological development continues to shape the world. Intel is committed to driving innovation to benefit users, and our entry-level processor families have been crucial for raising the PC standard across all price points. The new Intel Processor branding will simplify our offerings so users can focus on choosing the right processor for their needs.

Cu aceasta ocazie avem si un nou logo: image.thumb.png.9623b0cb291ac5ddb0cfc44957ff676d.png

Brandul Pentium a fost folosit pentru prima oara in 1993 si era folosit pentru procesoarele de tip flagship. In 2006 au introdus brandul Core care a preluat stafeta de la Pentium si a ramas pana in prezent gama de procesoare cu cea mai mare raspandire si cele mai puternice.

Va ramane de vazut cum vom putea diferentia procesoarele din seria Intel Processor unul de celalalt.

Eu unul nu as fi renuntat la denumirea de Pentium si eventual as fi trecut-o sub brandul Core: Intel Pentium Core i1 ar fi sunat mai bine. Dar asta sunt doar eu. Voi ce credeti? Mie mi se pare doar o miscare ieftina pe partea de marketing.

 

sursa: arenait

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate