Sari la conținut

[Stiri IT] Funcția „Nearby Share” de la Google va primi un update important


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

359285-780x470.jpg

Sursa: https://zonait.ro/google-self-share/

Funcția Nearby Share de la Google va primi în săptămânile următoare un feature nou. Este vorba tot de un mod wireless prin care poți distribui fișiere rapid, iar acesta poartă numele de Self Share, opțiune valabilă pentru device-urile Android.

O diferență importantă față de funcția AirDrop a celor de la Apple este faptul că device-ul care primește transferul nu trebuie să fie accesat de către un utilizator. Astfel, cu Self Share, vei putea trimite fișiere pe un alt device Android de-al tău care se află, să zicem, în altă cameră, fără a fi nevoie de a confirma transferul de pe al doilea dispozitiv, deoarece fișierele sunt acceptate automat de device-urile tale, chiar dacă ecranul acestora este închis.

Acest nou feature nu este singura noutate din acest update al celor de la Google. Acum, notificările pot fi personalizate mai mult ca niciodată, deoarece ai acum opțiunea de a folosi orice sunet pe post de notificare, ba chiar poți înregistra propriul tău sunet pe care îl poți folosi pentru o notificare anume.

Update-ul vine și cu niște plusuri în ceea ce privește platforma Google Meet, unde poți acum să joci jocuri cum ar fi „UNO” sau „Heads Up!” împreună cu colegii de conferință. Un alt feature important care a fost adăugat aici este opțiunea de „pin”, prin care poți fixa tab-urile unor anumiți oameni din cadrul conferinței pentru a-i putea vedea pe tot parcursul acesteia, o opțiune importantă în cazul în care în meeting-ul respectiv participă un număr mare de oameni.

Pentru informații mai detaliate în legătură cu acest update, puteți vizita postarea oficială de pe blogul celor de la Google.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate