Sari la conținut

[Stiri IT] Dynamic Island de pe iPhone 14 a ajuns deja pe un… Xiaomi?!


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

iPhone-14-Dynamic-Island-Android-Xiaomi-

Sursa: https://zonait.ro/dynamic-island-iphone-14-android-xiaomi/

iPhone 14 a fost anunțat oficial, iar una dintre marile schimbări pe care le aduce este Dynamic Island. Adică ce era până acum un breton deasupra ecranului, s-a transformat într-un soi de pastilă care plutește în partea de sus a acestuia și poate să îți arate notificări, controale media, știți voi; chestii cu care să mascheze ansamblul de cameră frontală, difuzor și Face ID. Și vă dați seama că fiind ceva nou de la Apple, oameni și l-au dorit automat și pe Android, astfel feature-ul „unic” a ajuns și pe telefoanele Xiaomi.

Să facem o scuuuurtă recapitulare. Deci, Apple a prezentat iPhone 14 pe data de 7 septembrie și odată cu el am aflat despre Dynamic Island ăsta. Primul video cu funcția asta pe Android a fost publicat pe data de 11 septembrie. Astfel noua idee măreață a celor de la Apple a fost copiată de un veric care face teme pentru telefoane Xiaomi în patru zile?! Trei dacă pui la socoteală că evenimentul de lansare a avut loc seara.

Acest feature vine prin intermediul unei teme 3rd party, dezvoltată pentru telefoanele Xiaomi. Numele proiectului este Grumpy UI și este disponibil doar în limba chineză. Dar pentru o primă versiune, arată destul de bine și reușește să mascheze fără probleme camera punch-hole a telefonului din imagini. Vedem cum se deschide ca un overlay plutitor și include controale multimedia. Momentan tema este încă în stadiul de aprobare, cei de la Xiaomi având ultimul cuvânt. Iar de va fi acceptată, aceasta va fi disponibilă direct în magazinul de teme MIUI. Nice!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate