Sari la conținut

CS:GO - BLAST.TV va gazdui primul Major din 2023 in Paris, Franta


dRama t i c a

Postări Recomandate

BLAST.tv MAJOR va avea loc în mai 2023 și va fi primul Major CS:GO care va avea loc în Franța 

 

blast-major.png

 

 

Acest anunț vine ca urmare a comentariilor președintelui francez Emmanuel Macron din luna aprilie a acestui an, în care acesta a declarat că își dorește ca Franța să găzduiască în viitor evenimente importante de esports, cum ar fi Counter-Strike Major, și să devină "țara jocurilor video".

BLAST.tv va fi primul Major de Counter-Strike din Franța și prima dată când BLAST va găzdui unul dintre cele mai urmărite și iubite evenimente esports din lume.

Robbie Douek, CEO al BLAST, a declarat: "BLAST a avut întotdeauna ambiția și visul de a se implica într-un Major, un eveniment care este considerat, cheia tuturor sporturilor electronice și al jocurilor competitive. Am urmărit și am așteptat momentul potrivit pentru a oferi un Major de neuitat. Momentul este acum, cu Majorul BLAST.tv 2023! În ultimii ani, am lucrat din greu pentru a oferi cel mai bun divertisment esports de pe planetă și, mai recent, am investit într-o platformă digitală care le va permite fanilor să fie și mai aproape de aceste experiențe.” 

 

Majorul BLAST.tv se alătură unei liste de evenimente internaționale care vor avea loc în Franța în următorii ani, alături de:

Cupa Mondială de Rugby din 2023, Jocurile Olimpice și Paralimpice din 2024 de la Paris și Cupa Mondială de Rugby League din 2025.

Datele și programul BLAST.tv Major:

●Calificările RMR: Februarie - martie (date exacte TBC)

●RMR's: 3-9 aprilie

●Major Stage: 8-21 mai

○ Challenger Stage: 8-11 mai

○ Legends stage:  13-16 mai

○ Champions stage: 18-21 mai

 

2023 va marca 10 ani de Counter-Strike Majors, iar BLAST.tv Major va încerca să sărbătorească această ocazie importantă prin evidențierea și retrairea unora dintre cele mai emblematice momente din istoria sportului și Counter-Strike-ului. 

Fanii pot fi mai aproape ca niciodată! Funcțiile noi și inedite de vizionare vor permite fanilor să își adapteze experiența de vizionare, să retrăiască momentele cheie și emoționante. 

Sursa : BLAST.TV

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate