Sari la conținut

[Stiri IT] Instagram testează o nouă opțiune de monetizare pentru creatorii de conținut


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

Instagram-780x470.jpg

Sursa: https://zonait.ro/instagram-monetizare-creatori-de-continut/

 

Cei de la Instagram testează în interiorul companiei un nou feature prin care creatorii de conținut vor putea face bani, iar în rândurile de mai jos vă voi spune ce presupune asta mai exact.

Conform publicației Business Insider, noul feature pe care cei de la Instagram îl testează se numește „Gifts” și va da posibilitatea creatorilor de conținut de a câștiga bani prin Reel-urile pe care le postează. Un purtător de cuvânt al companiei Meta a declarat pentru publicația TechCrunch printr-un email faptul că „acest feature este un prototip intern, nefiind testat în mod extern”.

Acest feature a fost descoperit pentru prima dată de către Alessandro Paluzzi, cercetător în domeniul aplicațiilor. Acesta a postat pe Twitter descoperirea sa, iar la acea vreme această opțiune era numită „content appreciation”.

Conform screenshot-urilor postate de acesta, feature-ul va da posibilitatea creatorilor de conținut de a activa sau dezactiva primirea acestor „Cadouri” de la urmăritori. Creatorii de conținut vor putea de asemenea să verifice dacă sunt eligibili pentru acest beneficiu printr-o nouă secțiune a meniului de setări din cadrul aplicației.

Fa_evfjWIAA2WH2?format=jpg&name=small

Având în vedere că acest feature este testat în mod intern, nu putem ști ce planuri au cei de la Instagram în privința perioadei de lansare. Instagram nu sunt singurii care implementează așa ceva, deoarece platforme cum ar fi TikTok sau Twitter au deja niște opțiuni prin care utilizatorii pot face donații pentru creatorii de conținut.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate