Sari la conținut

CS:GO - Liquid, G2 și OG primii în clasamentul HLTV după evoluțiile impresionante de la BLAST Fall


dRama t i c a

Postări Recomandate

happy-liquid-at-BLAST-1024x683.jpg

Photo via BLAST 

Echipele de CS:GO Team Liquid, G2 Esports și OG au obținut toate creșteri considerabile în sistemul de clasament global HLTV, intrând sau urcând în top 10 după ce au ajuns cu succes la BLAST Fall Finals prin intermediul etapei de grup.

 

Liquid a înregistrat cea mai constantă îmbunătățire în ultimele două săptămâni, urcând patru poziții în actualizările consecutive ale clasamentului. După victoriile best-of-one împotriva celor de la G2 și Complexity, au redus la tăcere îndoielile cu două victorii consecutive cu 2-0 împotriva echipelor NiP și Heroic. Victoria lor împotriva Heroic a fost deosebit de impresionantă: 16-6 pe Vertigo și 16-8 pe Overpass, alimentată de cea mai bună performanță generală a lui YEKINDAR, care a fost cea mai bună performanță Liquid de până acum. YEKINDAR a înregistrat al doilea cel mai mare rating general al jucătorilor HLTV din faza grupelor, iar Liquid, în ansamblu, a înregistrat al doilea cel mai mare rating de echipă, imediat după NAVI.

 

G2 încă mai are un drum lung de parcurs în ceea ce privește abientarea cu noile achiziții jks și HooXi, dar au făcut suficient pentru a se califica pentru finalele de toamnă BLAST, în timp ce se strecoară înapoi în top 10 al clasamentului HLTV. Superstarul NiKo a avut o prestație generală bună, dar vedeta spectacolului și MVP-ul scenei a fost  m0NESY, în vârstă de 16 ani, care a fost forța cu AWP-ul în victoriile cruciale din G2 împotriva BIG și Vitality.

 

OG a primit cel mai mare impuls individual dintre toate echipele din top 15, sărind șapte poziții până pe locul 8. Această creștere uriașă a fost însă binemeritată. Cu spatele la zid după înfrângerile inițiale cu Vitality și Astralis, au câștigat trei serii eliminatorii consecutive împotriva Complexity, FaZe și Astralis. Aceste victorii în fața lui FaZe și Astralis, două echipe clasate în top trei, au propulsat acest nucleu OG la cea mai înaltă clasare HLTV de până acum. Degster a înregistrat o diferență K/D de +50, a treia cea mai mare dintre toți jucătorii și printre nume legendare precum ZywOo, NiKo și Twistzz.

 

Performanțele celor trei echipe nu au fost suficiente pentru o îmbunătățire a clasamentului global. Toate trei sunt acum calificate pentru finalele de toamnă din noiembrie, alături de NAVI, FaZe și NiP. Pentru Liquid, aceasta este prima dată când se află din nou în top cinci pe HLTV din 2021, când Stewie și FalleN se aflau pe listă.

 

Sursa www.dotesports.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate