Sari la conținut

[Stiri IT] Apple a inregistrat denumirile „Reality One”, „Reality Pro” si „Reality Processor” in mai multe tari si continente


tiganu.

Postări Recomandate

Faptul ca Apple si-a inregistrat denumirile mentionate in titlu explica destul de clar ceea ce urmeaza. Apple pregateste o casca VR, stim de ea de aproximativ 3 ani. Zvonuri au tot existat si pare ca ne apropiem de prezentarea sa. Eu cred ca anul viitor o sa o si vedem. Tarile si continentele unde Apple a inregistrat denumirile sunt: SUA, Europa, UK, Canada, Australia, Noua Zeelanda, Arabia Saudita, Costa Rica si Uruguai.

Apple a inregistrat si denumirea de "realityOS", deci va exista si un soft dedicat. La fel, Reality Processor va fi cipul personalizat si derivat din M2, capabil sa lucreze cu un continut mult mai pretentios si mai greu.

Ce vreau sa mentionez clar este urmatorul lucru. Apple, compania, nu inregistreaza direct aceste denumiri, altfel s-ar face prea mult scandal. Apeleaza la firme terte sau firme de avocatura. Dar cunoscatorii stiu ca firmele respective, Immersive Health Solutions LLC si Corporation Trust + casele de avocatura folosite in anumite state, sunt apropiate de Apple si au mai fost folosite de Apple in trecut.

 

image.png.3434772db69c0dce7b702b54902765c9.png

 

Sursa: arenait

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate