Sari la conținut

HAVASI Symphonic Concert Show


ᴹᴿLucifer | S.T.N

Postări Recomandate

Untitled.thumb.png.be7d7980f121bd617682a3cdc7a69c9b.png

 

Detalii eveniment

După multe concerte de succes, cu toate biletele vândute, în lume și în București, HAVASI va concerta pentru prima oară în Cluj, cu cel mai recent concert al său, la BT Arena Sala Polivalentă, pe 26 noiembrie.

 

Muzică așa cum nu ați mai ascultat vreodată

Programul este opera 100% originală a unuia dintre cei mai fascinanți și versatili compozitori tineri ai prezentului, Havasi. Muzica sa inovatoare se deosebește de tot ce ați ascultat până acum: abundă în prospețime, pasiune și antren. Stilul său muzical unic îmbină profunzimea și disciplina muzicii clasice cu diversitatea uluitoare a muzicii mondiale și cu forța rockului.

 

O călătorie muzicală incredibilă

Spectacolul concert HAVASI aduce împreună solouri de pian, o multitudine de soliști de muzică extrem de talentați și tobe rock pe aceeași scenă. Artiștii poartă publicul într-o călătorie fascinantă prin scene muzicale într-o continuă dezvăluire. Diversele stări oferă publicului o experiență intensă memorabilă, ca o călătorie cu un montagne rousse al emoțiilor, îmbunătățită de cea mai recentă tehnologie a proiecțiilor de sunet, scenă, lumini și video.

 

Virtuozitatea clasică întâlnește strălucirea Las Vegasului

Spectacolul în stil Las Vegas, după conceptul original al regizorului american Brian Burke (concertul „The New Day” din Las Vegas al artistei Céline Dion, Il Divo, America’s Got Talent) și al designerului vizual francez Gilles Papain este o sărbătoare a culturii internaționale.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate