Sari la conținut

[CHAMPION STORY] RIVEN


Postări Recomandate

Numele campionului: RIVEN 

Poza: Riven_0.jpg

Poveste: 

 

RIVEN

RENEGATA

 

Noxusul a fost clădit prin războaie, care-au lăsat în urma lor nenumărați orfani. Tatăl lui Riven a pierit într-una dintre bătălii, iar mama la nașterea ei, așa că fata a crescut la o fermă condusă de administrația imperiului, care se afla la poalele dealurilor stâncoase din Trevale.

Doar forța fizică și voința de fier i-au ținut pe copiii de la fermă în viață. Toți munceau din greu pe acea bucată aridă de pământ, însă Riven își dorea mai mult decât o porție de mâncare la cină. Văzuse an de an ofițerii care veneau să recruteze noi soldați și întrezărise șansa la viața pe care o visa. Când a jurat credință imperiului și armatei sale, a știut că Noxusul o va primi ca pe o fiică pierdută.

Riven s-a dovedit a fi un soldat înnăscut. Chiar dacă era tânără, anii de muncă grea o ajutaseră să mânuiască ușor o sabie cât ea de mare. Noile sale legături de familie erau formate în focul luptelor, iar Riven credea că frații și surorile sale din oștirile Noxusului îi vor fi alături pentru totdeauna.

Era atât de dedicată imperiului, încât însuși Boram Darkwill i-a dăruit o sabie runică din oțel negru, fermecată de o vrăjitoare palidă de la curte. Sabia era mai grea decât un scut și aproape la fel de lată – exact pe gustul ei.

La scurt timp după asta, forțele imperiului au pornit spre Ionia, într-o invazie minuțios plănuită.

Pe măsură ce războiul s-a prelungit, a devenit limpede faptul că Ionia n-avea să se predea. Trupa lui Riven a fost însărcinată cu escortarea unui regiment care avea să pătrundă în provincia Navori. Conducătoarea regimentului, Emystan, angajase un alchimist zaunian, dornic să testeze un nou tip de armă în bătălie. Riven și-ar fi dat cu bucurie viața pentru Noxus în toate campaniile în care luptase, dar de data asta a văzut ceva tulburător în soldații din jurul ei. Se simțea profund neliniștită. Amforele fragile din carele lor nu păreau a servi vreunui scop pe câmpul de luptă...

Cele două regimente înaintau cu greu, ca și cum pământul însuși îi sfida și le încetinea avansarea. În timpul unei furtuni aprige, în care noroiul se revărsa de pe crestele dealurilor, Riven și ceilalți noxieni au rămas blocați împreună cu încărcătura lor letală; exact atunci, războinicii ionieni și-au făcut apariția. Prevăzând pericolul, Riven a strigat către Emystan pentru ajutor.

Singurul răspuns pe care l-a primit a fost o săgeată în flăcări, iar Riven a înțeles că nu mai era vorba de un război de expansiune, ci de anihilarea completă a dușmanului, cu orice preț.

Săgeata a aterizat în carul cu amfore. Din instinct, Riven și-a scos sabia, dar era mult prea târziu pentru a proteja pe oricine în afară de ea însăși. Flăcări chimice au izbucnit din vasele sparte și urletele au umplut aerul nopții. Ionieni și noxieni laolaltă au murit în chinuri groaznice. Protejată de fumul otrăvitor și fierbinte de sabia sa magică, Riven a fost martora unor orori și a unei trădări care aveau s-o bântuie pentru totdeauna.

Riven își amintește doar în parte orele care au urmat, dar le retrăiește în coșmaruri. Și-a îngrijit rănile. A jelit morții. Dar cel mai mult și mai mult, a-nceput să urască sabia care i-a salvat viața. Cuvintele gravate pe lamă sclipeau batjocoritor, amintindu-i de tot ceea ce pierduse. A căutat moduri de a o frânge, pentru a-și distruge toate legăturile cu Noxusul.

Dar nici atunci când și-a zdrobit sabia nu și-a găsit alinarea.

Rămasă fără convingerile și idealurile care-i motivaseră întreaga viață, Riven a ales calea exilului, rătăcind prin ținuturile distruse de război ale Ioniei. Când s-a întors în cele din urmă în satul unde-și frânsese sabia, a descoperit că dorința ei de a se autodistruge îl costase viața pe cel mai venerat bătrân al satului… Cu toate astea, Ionia a iertat-o și a acceptat-o.

Pe de altă parte, Noxusul nu i-a arătat la fel de multă milă. Deși imperiul se retrăsese de mult din Primele Pământuri, nu a uitat niciodată de Riven și de sabia ei runică. După ce a luptat din răsputeri împotriva celor care voiau s-o aducă în fața justiției, a refuzat să lase și mai mult sânge ionian să curgă din cauza ei și s-a predat noxienilor pentru a fi judecată pentru acuzațiile de dezertare.

Chiar și acum, când se întoarce înlănțuită în Noxus, Riven e chinuită de trecut. Deși Darkwill este mort, iar despre imperiu se zvonește că ar fi progresat, soarta ei rămâne un mister, iar războinica nu știe dacă golul din sufletul ei se va mai putea umple vreodată.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate