Sari la conținut

[Champion Story] Swain


Postări Recomandate

Numele campionului: Swain 

Poza: image.png.e451b9b3d5504b86593376c4273ea8ac.png

Poveste:  

SWAIN

MARELE GENERAL AL NOXUSULUI

Născut într-una dintre familiile de patricieni care existau dinainte chiar ca Noxusul să-și ridice primele ziduri, Jericho Swain părea predestinat unei vieți privilegiate. Casele nobile jucaseră un rol-cheie în ascensiunea la putere a lui Boram Darkwill, bazându-și retorica pe faptul că adevărata putere a imperiului consta în moștenirea patriciană.

Cu toate acestea, multe dintre respectivele case nobile doreau să-și mărească influența, iar în timp au început să comploteze împotriva împăratului, unindu-se într-o societate secretă al cărei simbol era un trandafir negru. Swain le-a descoperit uneltirile și i-a executat personal pe cei mai importanți conspiratori. Printre ei se aflau și propriii lui părinți, ale căror șoapte despre o ''femeie palidă'' îl făcuseră să-și dea seama de primejdia ce bătea la ușa imperiului, pe care Swain îl considera mai important decât propria lui casă sau familie.

Membrii societății căutau o forță, o voce lipsită de formă ale cărei ecouri se auzeau în încăperile întunecate ale Eternului Bastion. Un râs ce semăna cu croncănitul unui corb...

Ca răsplată pentru deconspirarea complotului, Swain a primit un post în armată și a ajuns să călătorească mai departe decât o făcuse vreodată. Alături de soldați, a descoperit că puterea imperiului nu se baza pe noxieni, așa cum crezuse până atunci, ci pe faptul că imperiul îi putea uni pe toți cetățenii săi, indiferent de origine. Pe front, un sclav dintr-o țară străină putea fi egalul unui mare nobil.

Cu toate astea, după fiecare luptă, Swain simțea un întuneric apăsător. Stoluri de corbi...

După ce a eliminat pericolele ce pândeau la granița de vest a imperiului, Swain și-a consolidat reputația în Shurima, unde armata sa a clădit nenumărate noxtoraa deasupra nisipurilor. Însă, odată cu trecerea timpului, și-a dat seama că imperiul era mânat doar de lăcomie. Războaiele se întindeau pe prea multe fronturi, trupele căutau prea abitir artifacte magice și era din ce în ce mai clar că Boram Darkwill începuse să-și piardă mințile.

Când Noxusul a invadat Ionia, Darkwill le-a ordonat armatelor sale să acționeze într-un mod și mai riscant decât de obicei, trimițând cete de război întregi să caute orice obiect despre care se spunea că putea prelungi viața. Astfel, numărul soldaților lui Swain a scăzut considerabil, iar o luptă directă cu inamicul ieșea complet din discuție. Într-un final, în lupta de la Placidium, generalul a crezut că a reușit să ademenească trupele locale într-o capcană, însă ceata sa de război a fost învinsă. Veteranii lui s-au retras în dezordine, iar Swain a fost rănit grav. Genunchiul i-a fost sfărâmat, iar tăișurile ioniene i-au retezat brațul stâng.

În timp ce zăcea la granița dintre viață și moarte, un corb flămând a aterizat lângă el, iar Swain a simțit din nou acel întuneric familiar. Însă nu voia să i se lase pradă. Nu-și permitea s-o facă. Uitându-se în ochiul păsării, a văzut reflectat răul care sugruma inima Noxusului. Un trandafir negru. Femeia palidă... și împăratul-marionetă. Swain a înțeles că nu învinsese de fapt societatea secretă, care nu reușise să îl detroneze pe Darkwill. În schimb, îl ademenise pe împărat de partea ei și încerca acum să-l ucidă pe generalul care încercase să o distrugă.

Swain a văzut totul nu în mintea corbului, ci datorită unei forțe mai puternice care acționa prin acesta. Și-a amintit de puterea pe care o căutau părinții lui, de ochii demonici care licăreau în întuneric...

După ce a fost dat afară din armată pentru ''eșecul'' său și a ajuns să fie considerat doar un invalid, Swain s-a hotărât să descopere ce se ascundea cu adevărat în Eternul Bastion și a întâlnit o entitate antică, ce vâna muribunzi și se hrănea cu secretele lor, așa cum încercase să se hrănească și cu ființa lui. Swain a privit în adâncul acelei forțe întunecate și a văzut ceva ce nici măcar ea nu știa: că putea fi folosită la rândul ei.

După mulți ani de pregătiri meticuloase și cu trupul vindecat de demonul din Eternul Bastion, Swain și aliații care-i mai rămăseseră au preluat controlul Noxusului într-o singură noapte. Swain însuși l-a zdrobit pe Darkwill chiar în fața supușilor săi, iar tronul a rămas gol.

Viziunea generalului pentru viitorul Noxusului era una a puterii prin solidaritate. După ce a retras cetele de război ce încă mai luptau în campaniile imposibile ale lui Darkwill, a înființat consiliul Trifarix, asigurându-se astfel că nimeni nu mai avea să conducă imperiul de unul singur. Acum, îi acceptă pe toți care jură credință imperiului – chiar și pe cei din Trandafirul negru, deși știe că aceștia încă mai complotează în secret împotriva lui.

La fel ca demonul pe care l-a supus voinței sale, Swain strânge informații de pretutindeni, știind că viitorul va aduce pericole mult mai mari decât cele de până acum. Cu toate astea, mulți noxieni se întreabă în șoaptă dacă întunericul care-i amenință nu e de preferat celui din inima lui Swain...

Căci sacrificiile pentru binele Noxusului de-abia au început.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate