Sari la conținut

CS:GO - regali semnat de Copenhagen Flames


dRama t i c a

Postări Recomandate

În urmă cu aproximativ 2 săptămâni, Iulian ‘regali’ Harjau a părăsit echipa Fnatic Rising, urmând să își anunțe revenirea alături de o nouă echipa, iar pe 13 August, cei de la Copenhagen Flames fac oficială achiziția unui nou lineup. Noii jucători ai organizației daneze sunt:

Copenhagen Flames 

Thomas „Birdfromsky” Due-Frederiksen

Rasmus „RAALZ” Steensborg

Johannes „b0RUP” Borup

Thomas „TMB” Bundsbæk

Iulian „Regali” Harjău

Benjamin „Cube” Stabell (coach)

 

5-Mimk-Tdl3-Og-B18-W35-Si-PK.png

Regali a mai evoluat până în acest moment la un număr de 7 echipe, cea mai strălucitoare performanță fiind cea alături de fnatic rising , anume participarea la finalele LAN ale WePlay Academy League Season 1. Cei de la Copenhagen Flames și-au oficializat noul line-up în jurul prânzului, printr-o postare pe twitter:

IMG-20220814-141958.jpg

 

Performantele lui regali din anul 2022

Deși a evoluat la doar 2 echipe anul acesta, performanțele sale nu au lăsat de dorit, rating-ul sau de pe hltv ridicanu-se până la 1.20, iar în cele 14 turnee jucate din momentul în care a părăsit GameAgents , performanțele sale s-au ridicat la nivelul așteptărilor, rating-ul sau rar ajungând sub 1.00.

image.png

De asemenea, Regali a reușit să strângă până în acest moment un număr de 48 de hărți jucate, dintre care 22 au fost câștigate, iar experiența sa a crescut considerabil având parte de meciuri împotriva academiilor de top din WePlay și bineînțeles echipe de tier 1 alături de Fnatic .

Sursa www.werty.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate