Sari la conținut

[Stiri IT] OxygenOS 13 este oficial prezentat


.Alexander

Postări Recomandate

Oxygen-OS-13_OOS13_KV_0720-01.jpg?resize

În cadrul evenimentului de azi, din New York, OnePlus și-a prezentat nu doar ultimul flagship, ci și noua interfața – OxygenOS 13!

OxygenOS 13 are parte de un design aquamorphic. Compania spune că s-a inspirat din proprietățile amorfe ale apei, de unde și termenul „aqua”. La fel ca apa, designul este liniștitor, natural și versatil. A doua jumătate a cuvântului, „morfic” face aluzie la stilul high-tech al designului, care este evidențiat prin pictogramele sale minimaliste, animații și o varietate de forme și texturi.

Ca puncte forte ne sunt prezentate AI System Booster (care permite suspendarea mai multor aplicații simultan, astfel încât utiilizatorii să poată sări rapid de la o aplicație la cealaltă), Always-on Display (prezent pe telefoanele OnePlus de ceva vreme, însă), Smart Launcher (permite accesarea rapidă a aplicațiilor din foldere, mărind folderele și conținutul lor pe ecranul de pornire), Sidebar Toolbox (ajută utilizatorii să facă mai multe task-uri pe telefon cu o singură mână), HyperBoost Gaming Engine (alimentează o serie de funcții concepute pentru a oferi o experiență de joc mai fluidă și mai stabilă), Spatial Audio & Dolby Atmos (utilizatorii pot regla direcția sunetului în diferite aplicații pentru cea mai bună experiență iar Dolby Atmos oferă un câmp sonor mai larg și o percepție spațială mai precisă a sunetului), Fast Pair (util pentru cei care folosesc telefonul împerecheat cu un alt gadget), Audio Switch (utilizatorii pot comuta cu ușurință de la un dispozitiv audio la altul, fără întrerupere) și Nearby Share și App Streaming (permite transferul de conținut de pe dispozitivele Android și Windows cu mai multă ușurință și viteză, pentru partajarea facilă a conținutului, iar funcția App Streaming permite proiectarea conținutului ecranului către alte dispozitive ChromeOS din apropiere).

Știți deja că sunt fan al acestui sistem de operare și aș fi preferat să îl pot testat pe OnePlus 10T pentru voi, dacă tot îl am la teste. Din păcate, calendarul este… cel puțin ciudat:

În curând: OnePlus 10 Pro

  • Mai târziu, în cursul acestui an: OnePlus 10T
  • Alte device-uri care vor primi update de OxygenOS 13:
  • Flagship: OnePlus 8, OnePlus 8 Pro, OnePlus 8T, OnePlus 9, OnePlus 9 Pro, OnePlus 9R, OnePlus 9RT, OnePlus 10R,
  • Nord: OnePlus Nord 2, OnePlus Nord 2T, OnePlus Nord CE, OnePlus Nord CE 2, OnePlus Nord CE 2 Lite

SURSA: ARENAit

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate