Sari la conținut

[Stiri - Gaming] Steam sale-ul din septembrie va avea o temă… contondentă


unguru

Postări Recomandate

image.png

Ah, jocuri video și violență! Unele dintre cele mai frumoase cuvinte pe care le poate auzi un gamer. Sau cel puțin, majoritatea. Nu? Doar eu? Ei, dacă totuși te interesează subiectul, pune niște bani de-o parte pentru că Steam sale-ul din septembrie se va concentra fix pe asta.

Cu cazmale, cu săbii, cu topoare, cu ce-o fi!

Event-ul se va numi “Steam Bash Bash” și va dura o săptămână, timp în care vei avea reduceri la jocuri care se concentrează pe lupta corp la corp. Fie că îți place să tai oameni și/sau monștri cu sabia, să le zdrobești capul cu ciocanul sau să le rupi gura cu un buzdugan, cert este că vei găsi sigur mai multe titluri pe placul tău.

Da, jocurile din acest Steam sale se concentrează pe lupta corp la corp, dar și aici sunt niște condiții. Lupta asta trebuie să se concentreze și pe arme, deci sunt excluse jocurile unde îți folosești în majoritatea timpului pumnii și picioarele pentru a te bate cu oricine vrea să te omoare. Prin urmare, vor fi excluse majoritatea jocurilor de tip beat-em-up sau arena fighter. Deci chiar dacă îți plac jocurile gen Mortal Kombat unde îți măcelărești oponenții la fiecare final de meci, ăsta nu e tipul de violență pe care Steam sale-ul ăsta îl urmărește. Dar chiar și după acest filtru, tot rămâi cu o gamă variată de titluri pe care poți pune mâna la un preț bun.

Pentru a afla lista de jocuri, va trebui să mai așteptăm. Până atunci avem reducerile din Steam Survival Fest între 1 și 8 august, care se concentrează pe jocuri de tip survival, iar după o lună (și jumătate, aproape) va începe Steam Bash Bash, care se va desfășura între 19 și 26 septembrie.

image.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate