Sari la conținut

[Stiri gaming] ROCKSTAR RENUNȚĂ LA RED DEAD ONLINE PENTRU GTA 6


.Alexander

Postări Recomandate

f24cae75a6.jpg

Rockstar a confirmat ca nu vor sprijini Westworld-ul lor digital Red Dead Online cu alte actualizari majore de continut, deoarece dezvoltarea urmatorului Grand Theft Auto are prioritate. Vestea a venit printr-o postare pe blogul Rockstar Newswire. Jucatorii din comunitatea Red Dead Online si-au exprimat dezamagirea fata de aparenta lipsa de sprijin a jocului.

  • Rockstar Games a declarat ca „planifica sa se bazeze pe modurile existente si sa adauge noi misiuni Telegram in acest an, in loc sa ofere actualizari majore de continut tematic ca in anii precedenti”. Decizia vine dupa ce Tez2 din industrie a dezvaluit ca Rockstar a ales sa nu lanseze un remaster GTA IV sau Red Dead Redemption din cauza „receptiei slabe” a Trilogiei GTA.

    Cei de la Rockstar continua sa mute mai multe resurse de dezvoltare catre urmatoarea intrare din seria Grand Theft Auto. Rockstar va avea nevoie de toti developerii pe care ii au, pentru dezvoltarea jocului GTA 6, deoarece cauta sa depaseasca asteptarile jucatorilor.

    Pentru cei care joaca GTA Online, Rockstar intentioneaza sa sustina jocul si chiar cauta sa lanseze o noua actualizare pe toate platformele care va imbunatati Carierele criminale si va adauga imbunatatiri solicitate de comunitate.

SURSA:NEED4GAMES

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate