Sari la conținut

[Stiri IT] Backbone One îți transformă iPhone-ul într-un controller de PS5


unguru

Postări Recomandate

image.png

Dacă ești atât posesorul unui iPhone cât și al unui PS5, am niște vești minunate pentru tine! Cei de la Backbone au creat un device care îți transformă telefonul într-un controller de PS5. Acesta se numește Backbone One PlayStation Edition și este disponibil chiar acum pe Amazon, Best Buy sau direct de pe site-ul Backbone, la prețul de 100 de dolari.

Acest device este o ediție specială a controller-ului standard al celor de la Backbone. Treaba e simplă: îți pui telefonul în el ca într-o husă, iar conexiunea se face prin port-ul lightning. Device-ul se poate conecta și prin Bluetooth la alte accesorii marca PlayStation, cum ar fi headset-ul Pulse 3D. Maneet Khaira, CEO-ul Backbone, a vorbit despre acest controller pe blog-ul PlayStation.

Device-ul vine și cu aplicația îmbunătățită de la Backbone, care adaugă touch controls pentru o navigare ușoară fără ca device-ul să fie atașat de telefon și un feature prin care poți schimba între modurile controller și standalone. Aplicația îți pune la dispoziție și o secțiune de PS Remote Play, prin care vei putea să pornești sau să pui pe pauză jocuri direct din hub-ul aplicației.

 

Evident, poți folosi acest controller și pentru a juca jocuri de pe App Store. Câteva exemple de jocuri cu suport pentru Backbone One sunt Genshin Impact, Fantasian și Call of Duty: Mobile. Deci dacă ești fan al jocurilor pe telefon, ai mai multe opțiuni din care poți alege.

Design-ul device-ului a fost făcut astfel încât să semene cât mai mult cu un controller de PS5, dar mi se pare amuzant că reușește să semene mai mult, din punctul meu de vedere, cu un Nintendo Switch. Cât despre greutate, controller-ul cântărește 138 de grame.

Backbone One PlayStation Edition este un device cel puțin interesant, și primul care realizează o astfel de conexiune între un smartphone de la Apple și un PS5. De aceea, am o întrebare, dacă ești posesor de iPhone și PS5: ai cumpăra acest controller sau prețul de 100 de dolari ți se pare exagerat?

image.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate