Sari la conținut

CS:GO - FalleN plănuiește să se retragă din CS:GO în 2023


dRama t i c a

Postări Recomandate

20220411-Joao-Ferreira-itsme-ERROR-PGL-R

Image via PGL

 

Starul Counter-Strike-ului brazilian, Gabriel "FalleN" Toledo, își face deja planuri de retragere și își stabilește următoarele obiective după ce nu va mai juca CS:GO la nivel competițional.

În vârstă de 31 de ani, acesta joacă în prezent alături de Fernando "fer" Alvarenga și Lincoln "fnx" Lau, doi dintre coechipierii care l-au ajutat să obțină două titluri majore CS:GO consecutive în 2016.

Proiectul găzduit de Imperial se numește "Last Dance", o referire la documentarul Netflix despre ultimul sezon al lui Michael Jordan cu NBA Chicago Bulls, și ar putea fi într-adevăr ultima echipă a lui FalleN, deoarece intenționează să se oprească până la sfârșitul anului 2023.

"Nu poți face același lucru toată viața, este imposibil", a declarat FalleN în cadrul podcastului Monkey Business Show, alături de fondatorul OG, Johan 'N0tail' Sundstein și CEO-ul JMR Luna, pe 26 iulie. "Poate că m-am gândit și eu la asta în ultima vreme, pentru că mă voi opri în curând, în următorul an și jumătate, ceva de genul acesta."

 

După ce a stabilit data la care se va retrage din activitatea de jucător, FalleN a continuat să explice că este o decizie dificilă de luat, având în vedere cât de mult timp din viața sa a fost dedicat jocului Counter-Strike. Brazilianul și-a petrecut ultimii 18 ani din viață jucând și, pe lângă asta, a ajutat la dezvoltarea scenei CS:GO din Brazilia, ținând cursuri, creând conținut pe YouTube și reprezentând regiunea sa în străinătate.

"Îmi place foarte mult să fac streaming, îmi place foarte mult să creez conținut și să fiu în contact cu oamenii. Streaming-ul este destul de mișto pentru că aș putea să stau acasă, iar acesta este un lucru la care mă gândesc", a adăugat el ;  îmi place mult partea de predare a jocului, în care pot dezvolta noi jucători. Sunt cu adevărat fascinat de asta. Am o mulțime de cunoștințe pe care chiar știu cum să le transmit. Știu lucruri care îi pot face pe oameni mai buni. Asta am făcut cu mult timp în urmă și poate că atunci când îmi voi încheia [cariera] mă voi putea întoarce la asta."

Următoarea provocare a lui FalleN ca jucător va fi să ajute Imperial să se califice la IEM Rio Major, primul turneu sponsorizat de Valve organizat vreodată în Brazilia, care se va desfășura între 31 octombrie și 13 noiembrie.

 

Sursa www.dotesports.com

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate