S3xTy Postat Iulie 27, 2022 Postat Iulie 27, 2022 - Nume plugin : Plasma Rifle MK-2 - Autor : S3xTy - Engine ( HLDS / SRCDS ) : HLDS/ReHLDS - Versiune : 1.1 - Informatii : Este o arma din CSO: YouTube | Fandom - Download : MediaFire - Instalare : 1. Descarcati arhiva. 2. Compilati fisierul "name.sma" folosind un compiler local sau unul web care suporta include-uri personalizate. 3. Adaugati fisierul "name.amxx" in folderul amxmodx/plugins 4. Mergeti in amxmodx/configs/plugins.ini, deschideti fisierul si adaugati la urma "name.amxx" 5. Restart la server sau schimbati harta! 1 Citează
Global-Moderators Dexter. @ GOV.RO Postat Iulie 30, 2022 Global-Moderators Postat Iulie 30, 2022 Nu știu dacă să-ți zic felicitări pentru munca, sau pentru inspirația de la rusul xUnicorn, care a adus acest concept pe care l-ai "dezvoltat" tu. Definește-mi te rog, care ar fi diferențele între ce oferă Unicorn și ce ai făcut tu [Considera o întrebare constructiva, cât și o clarificare pentru mine.] Citează
S3xTy Postat August 2, 2022 Autor Postat August 2, 2022 (editat) Este acelasi stil de coding "Batcoh", acelasi stil pe care si xUnicorn il foloseste la armele pe care le creaza. Insa astea sunt facute de mine. Daca ai avea aceeasi arma de la xUnicorn, ai vedea probabil diferente de cod. Totodata xUnicorn nu le-a publicat free dar te asigur ca armele sunt 100% functionabile pe orice mod de joc si datorita faptului ca sunt facute pe acest stil de coding, reduce "CPU Usage". Editat August 3, 2022 de S3xTy 1 Citează
Global-Moderators Dexter. @ GOV.RO Postat August 3, 2022 Global-Moderators Postat August 3, 2022 Acum 16 ore, S3xTy a spus: Este acelasi stil de coding "Batcoh", acelasi stil pe care si xUnicorn il foloseste la armele pe care le creaza. Insa astea sunt facute de mine. Daca ai avea aceeasi arme de la xUnicorn, ai vedea probabil diferente de cod. Totodata xUnicorn nu le-a publicat free dar te asigur ca armele sunt 100% functionabile pe orice mod de joc si datorita faptului ca sunt facute pe acest stil de coding, reduce "CPU Usage". Mulțumesc pentru clarificare, ți-am analizat codul și am observat asta, felicitări! Citează
S3xTy Postat August 3, 2022 Autor Postat August 3, 2022 No problem Ma bucur totusi ca mai sunt si pasionati de coding si ca-l inteleg ! Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.