Sari la conținut

[Stiri IT] iPhone 14 va avea cel mai bun ecran… de la Samsung


unguru

Postări Recomandate

image.png

Conform ultimelor informații de la specialiștii în domeniu (și mai multor leak-uri), modelul de bază iPhone 14 (non-Pro) nu va avea foarte multe îmbunătățiri față de predecesorul său, dar una din acestea cu siguranță va fi… controversată pentru fan(atic)ii Apple.

Ross Young, director executiv la Display Supply Chain Consultants (DSCC), a dezvăluit faptul că toate modelele din seria iPhone 14 vor primi cel mai nou ecran produs de Samsung, un OLED cu numele de cod M12. Ce este foarte amuzant, pe lângă faptul că cel mai bun ecran pus vreodată pe un iPhone va fi (din nou) unul Samsung, este că tehnologia ecranului respectiv va fi superioară chiar celei de pe actuala generație de flagship-uri de la Samsung, Galaxy S22, care au ecrane M11. Practic, vorbim de o dublă trădare 🙂 Totuși, Galaxy S22 Ultra va avea în continuare o luminozitate mai mare decât iPhone 14, pentru că îmbunătățirile datorate tehnologiei M12 nu includ și acest aspect.

Bun, atunci care-i beneficiul M12? Ecranele bazate pe tehnologia M12 vor avea performanțe (timp de răspuns) și acuratețe a culorilor crescute, dar mai important, vor fi mai eficiente energetic, atribut foarte important dat fiind că gama iPhone 14 va avea cam aceleași capacități la baterii ca iPhone 13. Poate în felul ăsta cei de la Apple vor putea justifica măcar parțial creșterea prețurilor la smartphone-uri și n-o să ne facă să ne simțim ca și cum dăm mai mulți bani doar pentru un nou design.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate