Sari la conținut

[Stiri IT] Au apărut specificațiile (aproape) complete ale lui Zenfone 9 5G


unguru

Postări Recomandate

image.png

Cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială, specificațiile lui ASUS Zenfone 9 5G au fost dezvăluite într-un deja tradițional leak pe Twitter de utilizatorul SnoopyTech. Bazându-ne pe aceste informații, telefonul de la ASUS nu pare ieșit din comun, pare chiar „underwhelming”, cum ar zice americanii. În afară de chipsetul de top Qualcomm Snapdragon 8 Gen1+, telefonul nu pare a oferi nimic special: ecran OLED la 120Hz, cameră principală de 50MP cu senzor Sony IMX766, baterie de 4300 mAh și putere maximă de încărcare de doar 30W.

Însă cea mai îngrijorătoare informație este legată de suportul de upgrade-uri pentru sistemul de operare: doar doi ani, în condițiile în care cei mai mulți producători asigură minim trei ani. Sigur, ne putem aștepta în practică la mai mult de doi ani de suport, dar nu avem nicio garanție în acest sens.

Același utilizator a distribuit recent și niște randări foarte detaliate ale telefonului, care după părerea noastră nu arată deloc rău. Ne place designul simplu, cu colțuri rotunjite, și cele două discuri de pe spate ce protejează camerele. Rămâne de văzut ce dimensiuni va avea ASUS Zenfone 9, pentru că chiar în lipsa unor specificații exotice, dacă dispozitivul va fi unul suficient de compact, va fi atractiv pentru mulți utilizatori. Dacă ne luăm după greutatea de doar 165g și dimensiunea ecranului (5.9 inch, identic cu cel al lui Zenfone 8, lansat anul trecut), ne putem aștepta ca și dimensiunile totale să fie similare (Zenfone 8 măsoară 148 x 68.5 x 8.9 mm).

O ultimă informație distribuită de SnoopyTech este că ASUS va urma trendul din industrie, neincluzând încărcător în cutia telefonului. Dată fiind că valoarea maximă a puterii de încărcare nu e senzațională, ar trebui ca orice încărcător compatibil cu Quick Charge 3.0 să poată să încărca ASUS Zenfone 9 la viteză maximă.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate