Sari la conținut

[Stiri IT]iPhone 14 – cât va costa următorul telefon de la Apple?


unguru

Postări Recomandate

image.png

Conform lui Dan Ives, șeful celebrului grup de analiști Wedbush Securities, noua versiune standard a lui iPhone 14 ar putea fi cu 100 de dolari mai scumpă, din cauza prețurilor crescute din cadrul lanțului de aprovizionare. Dacă acest lucru se va adeveri, prețurile ar fi următoarele:

iPhone 14 – $899

iPhone 14 Max – $999

iPhone 14 Pro – $1099

iPhone 14 Pro Max – $1199

Creșterea prețurilor cu 100 de dolari, dacă se va întâmpla, va fi destul de dureroasă pentru cumpărători, mai ales că modelul standard de iPhone 14 va avea același design, aceleași camere de pe spate și același procesor ca iPhone 13.

ShrimpApplePro, leaker de încredere care a dezvăluit pentru prima dată noul design al lui iPhone 14 Pro, a publicat în urmă cu trei zile niște schițe ale modelului Pro Max. Putem vedea aici că asemenea lui iPhone 14 Pro, varianta Pro Max va avea de asemenea două punch-holes în zona camerelor frontale, în loc de bretonul cu care am fost obișnuiți. În comparație cu 13 Pro Max, noul telefon de la Apple va fi aproape la fel de înalt, mai lat și o idee mai gros:

                                  iPhone 14 Pro Max           iPhone 13 Pro Max

Înălțime (mm)                      60.71                      160.8

Lățime (mm)                           78.7                     878.1

Grosime (mm)                        7.85                     7.65

O altă dezvăluire făcută de către utilizatorul ShrimpApplePro ne arată potențialele capacități ale bateriilor de pe noile modele, dar acesta menționează  că este sceptic în legătură cu valoarea de adevăr a acestor informații:

  • iPhone 14 – 3279 mAh
  • iPhone 14 Max – 4325 mAh
  • iPhone 14 Pro – 3200 mAh
  • iPhone 14 Pro Max – 4323 mAh 

Mark Gurman, jurnalist Bloomberg, care de asemenea este cunoscut pentru dezvăluirile sale corecte în legătură cu produsele celor de la Apple, spune că 14 Pro va avea niște caracteristici regăsite la Apple Watch, cum ar fi afișarea widget-urilor în timp ce ecranul rămâne la un frame rate și la o luminozitate minime. De asemenea, va exista o setare care va bloca informațiile sensibile și/sau nepotrivite din a apărea pe lock screen, deoarece toată lumea îl poate vedea foarte ușor.

Se pare că pe internet există multe zvonuri despre cum va arăta și ce va ști să facă iPhone 14, dar doar o mică parte dintre acestea sunt confirmate. Chiar dacă majoritatea leak-urilor apărute de-a lungul timpului despre produsele Apple s-au adeverit, va trebui să așteptăm până la noi informații oficiale pentru a ști sigur cum va fi noul iPhone.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate