Sari la conținut

[Stiri IT] Microsoft începe să testeze funcții noi pentru interfața lui Windows 11


unguru

Postări Recomandate

image.png

 

Cei de la Microsoft au început testele pentru diverse schimbări ale interfeței ultimului Windows, printre care se regăsesc search bar-ul cu care am fost obișnuiți de Windows 10 și badge-uri de notificări pentru secțiunea de Widgets. Windows 11 vine direct din cutie cu un buton de search în taskbar, care poate fi dezactivat.

Acum, Microsoft testează noi variante vizuale pentru bara de search din taskbar. Una dintre acestea este o schimbare a search icon-ul obișnuit, iar celelalte două reprezintă o bară propriu-zisă de search de două dimensiuni diferite. Compania intenționează să primească niște feedback înainte ca aceste update-uri să fie lansate pentru publicul larg, pentru că testele fac parte din noile feature-uri experimentale din Windows 11, ceea ce înseamnă că e posibil ca acestea să nu fie niciodată lansate.

Citat

În unele cazuri, aceste concepte nu vor fi niciodată lansate, dar experimentând din ce în ce mai mult, vom reuși să perfecționăm experiențele utilizatorilor și să livrăm soluții pentru Windows care vor ajuta utilizatorii să realizeze mai multe lucruri.             - Amanda Langowski, șefa programului Windows Insider

O nouă aplicație de cameră, un nou Media Player și badge-uri de notificări

Pe lângă schimbările care vizează UI-ul, Microsoft testează o nouă aplicație de cameră pentru Windows 11. Design-ul a fost actualizat pentru a se potrivi cu design-ul celui mai nou sistem de operare și include suport pentru scanarea de QR-uri și coduri de bare. Un nou Media Player se află de asemenea în faza de testare, iar acesta va include playback pentru CD-uri și ne va da ocazia să salvăm conținutul în formatele AAC, WMA, FLAC și ALAC.

Printre schimbări se numără și adăugarea badge-urilor de notificări. Aceste badge-uri sunt gândite pentru content cum ar fi știri de ultimă oră și arată asemănător cu badge-urile pe care le putem găsi în Action Center în partea dreaptă a taskbar-ului.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate