Sari la conținut

[Stiri IT]Memoria și variantele de culoare ale noului Galaxy Z Fold 4 au fost dezvăluite


unguru

Postări Recomandate

image.png

Conform lui Evan Blass, Galaxy Z Fold 4 va fi disponibil în patru variante de culoare, acestea fiind Beige, Burgundy Red, Gray Green și Phantom Black. Din punctul de vedere al memoriei, telefonul va fi disponibil în variante de 128 GB, 256 GB și 512 GB. Va exista și o versiune de 1TB, dar care va fi o ediție limitată. Telefonul va avea de asemenea și un ecran mai mare, o balama mai rezistentă și mai subțire, difuzoare stereo și va avea o greutate mai mică. Telefonul nu include și un S Pen, dar are suport pentru acesta.

Zvonuri din trecut spun că telefonul va avea o cameră principală de 50 megapixeli, o cameră ultra-wide de 12 megapixeli și o cameră telephoto de 10 megapixeli cu optical zoom de 3x. Aceleași zvonuri spun că telefonul va avea o cameră frontală de 10 megapixeli și o cameră de 16 megapixeli care va fi amplasată sub display. Putem să ne așteptăm și la o baterie de 4400 mAh, fast charging la 25W și un procesor Snapdragon 8 Plus Gen 1.

Aceste specificații se potrivesc cu lista pe care am primit-o acum mai bine de-o lună, iar asta înseamnă că Galaxy Z Fold 4 va fi extrem de performant; ca de obicei. Samsung va dezvălui noua generație de telefoane foldable împreună cu noul Galaxy Watch și o variantă îmbunătățită de Galaxy Buds Pro în cursul lunii următoare, astfel ne mai desparte foarte puțin timp de momentul în care vom putea testa cea mai nouă gamă de produse ale producătorului sud-coreean.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate