Sari la conținut

[Stiri IT]Microsoft PowerToys a lansat versiunea 0.60. Ce aduce nou?


unguru

Postări Recomandate

image.png

Dacă ești pasionat de personalizarea și extinderea funcțiilor Windows, numele de PowerToys ar trebui să îți fie deja familiar. Suita de la Microsoft cuprinde unelte precum Always On Top, ce te lasă să alegi o fereastră ce va fi tot timpul „la vedere” sau Color Picker, care te ajută să afli cu exactitate ce culoare este utilizată în orice punct din imaginile afișate pe monitor.

Cea mai nouă versiune a suitei Microsoft PowerToys, 0.60, aduce câteva îmbunătățiri interesante. Utilizatorii de Windows 11 sunt cei mai câștigați: funcțiile PowerRename și Image Resizer sunt acum prezente în noul meniu click dreapta din cea mai nouă variantă a sistemului de operare. Asta ar trebui să ușureze semnificativ accesul la cele două unelte, pentru că se sare peste pasul în care trebuia să dai click pe Show more Options. Tot pentru Windows 11, funcția Always on Top a fost cosmetizată ușor: chenarul care evidențiază fereastra fixată are acum marginile rotunjite, la fel ca și fereastra în sine.

Trecând la modificări generale, suita include acum și un plug-in al funcției PowerToys Run pentru Microsoft OneNote, iar FancyZones utilizează o nouă tehnică de identificare a diferitelor zone de pe desktop, care crește stabilitatea funcției și scade șansele ca zonele setate să se reseteze. Lista de modificări și îmbunătățiri este, desigur, mult mai mare. Dacă vrei să o studiezi sau să descarci PowerToys 0.60, vei găsi tot ce îți este necesar AICI.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate