Sari la conținut

Iata cum arata Minecraft cu efectele NVIDIA RTX activate si ce alte jocuri vor oferi suport pentru ray tracing


RedOne

Postări Recomandate


Minecraft este unul dintre cele mai bine vândute joc video din lume, cu peste 176 de milioane de exemplare comercializate la nivel mondial, iar NVIDIA, împreuna cu Microsoft si studioul Mojang, îi va adauga o noua forma de ray tracing, numita path tracing ce va fi disponibila printr-un update pentru versiunea de Windows 10 a jocului.

Astfel, în noiembrie 2019, NVIDIA a invitat câtiva dintre cei mai experimentati jucatori de Minecraft din lume pentru a testa jocul cu efectele RTX activate. Creatiile lor au fost exceptionale, fiind compilate în clipul video de mai jos.

De asemenea, cu ocazia conferintei anuale pentru tehnologia GPU (GTC) din Suzhou, China, Jensen Huang, CEO-ul NVIDIA, a dezvaluit sase titluri noi, de provenienta chineazeasca, ce vor beneficia de efectele RTX: Boundary, Convallaria, F.I.S.T., Project X (nume de cod), Ring of Elysium si Xuan Yuan Sword Vll.

Acestea se alatura altor jocuri deja anuntate precum Bright Memory: Infinite, Cyberpunk 2077, Dying Light 2, Minecraft, Justice, JX3 Online, SYNCED: Off Planet, The Legend of Sword and Fairy Vll, Watch Dogs: Legion si Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, toate urmând sa ofere suport pentru efectele realizate prin intermediul rutinelor de ray tracing în timp real.https://youtu.be/-_4QaWbntUQ
 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate