Sari la conținut

Campanie de reduceri de iarna pe Epic Games Store, jocuri gratuite în fiecare zi


RedOne

Postări Recomandate

Epic Games a dat startul campaniei de reduceri de iarna pe Epic Games Store, numeroase jocuri fiind oferite la preturi reduse. Este vorba în special despre titluri disponibile doar prin intermediul acestui sistem de distributie digitala, cum ar fi The Outer Worlds, Control, Borderlands 3 sau Metro Exodus, precum si de alte titluri extrem de populare cum ar fi Red Read Redemption 2 sau Star Wars: Jedi Fallen Order, iar unele reduceri merg si pâna la 90% din pretul initial.

Mai mult, Epic Games ofera din start un voucher de reducere de 10€, pe care îl puteti folosi pentru achizitionarea oricarui titlu oferit de magazin. De asemenea, la achizitia unuia dintre titlurile eligibile (al carui pret este egal sau depaseste 14,99€), veti primi un nou astfel de voucher de 10€ si tot asa, pe întreaga perioada a promotiilor de iarna. Reducerile de iarna de pe Epic Games Store vor fi valabile pâna pe 1 ianuarie 2020.

Nu în ultimul rând, tot pâna pe 1 ianuarie, în fiecare zi, Epic Games Store va oferi câte un joc gratuit. Momentan, puteti descarca gratuit Into The Breach, urmând ca din aceasta seara sa fie disponibil în mod gratuit un alt joc, procedeu care se va repeta în fiecare zi pâna la începutul anului nou.
epic-iarna-2019-mare.jpg?width=225

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate