Sari la conținut

CSGO - CLOUD9 a învins Complexity și a dat startul competiției pentru Cupa ROOBET 


dRama t i c a

Postări Recomandate

CLOUD9 a învins Complexity și a dat startul competiției pentru Cupa ROOBET 

Cloud9 și-a asigurat o victorie în seria de deschidere a Cupei Roobet, obținând o victorie în fața celor de la Complexity pentru a începe grupa GSL cu o victorie și pentru a stabili un meci împotriva câștigătorului dintre Astralis și Movistar Riders pentru un loc în playoff.

Complexity a avut Cloud9 pe picior greșit la începutul seriei, conducând pe propriul lor pick of Inferno și aproape închizând harta pentru a prelua conducerea. Cloud9 nu s-a lăsat însă și a luptat până în prelungiri, unde a reușit să obțină victoria înainte de a trece ușor prin Dust2 pentru a încheia seria într-un mod rapid.

Înfrângerea continuă o serie de rezultate lamentabile pentru Complexity, care a câștigat doar unul din ultimele opt meciuri, o victorie la limită în meciul cel mai bun din unu cu IHC la Antwerp Major. Paytyn "junior" Johnson rămâne un punct slab pentru echipă, Paytyn „⁠junior⁠” Johnson rămâne un punct slab pentru echipă, deoarece, în ciuda faptului că deține AWP primar, el se află în partea de jos a pachetului, înregistrând un rating de 0,79 în această serie, al doilea cel mai scăzut peste liderul în joc Johnny ” JT" Theodosiou.

s-YBLqo9-LLOWTCd-SIpp9o-6.jpg

sh1ro a avut o serie stelară, pe care a încheiat-o cu un rating de 1,71

O victorie în runda de pistol a lui Cloud9 pentru a da startul la Inferno, a fost rapid contestată de echipa nord-americană, care a câștigat un force buy și a transformat impulsul victoriei într-un avantaj de 5-1. Cloud9 s-a stabilizat și a reușit să răspundă datorită, în parte, unei prestații stelare a lui Dmitry "sh1ro" Sokolov, care și-a ajutat echipa să se mențină pe hartă și a redus deficitul la doar o singură rundă până la pauză.

După schimbul de tabere, Complexity părea că va putea încheia harta într-un mod bun, câștigând pistolul și ținându-l pe Cloud9 la distanță în drum spre un avantaj de 13-8. Chiar și după ce au suferit o înfrângere surprinzătoare la pistol, JT și echipa nu au părut deranjați, răspunzând cu o victorie în rundă proprie pentru a menține controlul.

Cu toate acestea, Cloud9 au fost necruțători și au continuat să lovească apărarea celor de la Complexity, partea nord-americană ajungând la punctul de meci doar pentru ca harta să se îndrepte spre prelungiri, unde Cloud9 a domnit cu o parte T impecabilă pentru a-și asigura rapid victoria.

În urma înfrângerii zdrobitoare, Complexity a părut că nu mai este în apele sale pe Dust2, nereușind să se opună prea mult în fața puternicului duo format din Abay "HObbit" Khasenov și sh1ro. Învingătorii IEM Dallas au condus cu 7-2 înainte de a exista un efort de a se apăra băieții  de la Complexity, care au reușit să pună cinci runde până la pauză, dar, în cele din urmă, nu au reușit să facă prea multe în a doua repriză, Cloud9 nu a lăsat victoria să le scape din mână și au închis Dust2 cu 16-7.

 

IMG-20220623-075818.jpg

 

Sursa www.hltv.org

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate