Sari la conținut

[Știri League Of Legends] LEC: TEAM VITALITY LANSEAZĂ SELFMADE, SEMNEAZĂ PE HARU ȘI BO


Erikutz

Postări Recomandate

image.thumb.png.a45951421f650cbd92db278eab8dda9a.png

 

După o despărțire de primăvară dezamăgitoare, Team Vitality a anunțat schimbări în poziția din junglă a listei lor LEC odată cu semnarea lui Haru și Bo.

Intrând în LEC Summer Split 2022, Vitality face schimbări în lista. Potrivit unui anunț pe Twitter al organizației, starul jungler Oskar „Selfmade” Boderek nu va mai face parte din echipa activă în viitor. În calitate de înlocuitor al lui Selfmade, echipa a ajuns la un acord cu junglerul sud-coreean Kang „Haru” Min-seung. Min-seung a jucat ultima dată pentru echipa Northern League of Legends Championship (NLC) X7 Esports și, de asemenea, a făcut parte din echipa Samsung Galaxy care a câștigat Worlds 2017.

 

TEAM VITALITY ÎI ADAUGĂ PE HARU ȘI BO

Selfmade s-a alăturat Vİtality pe 26 mai 2021; și a fost parte integrantă a creării unei „superechipe” cu Luka „Perkz” Perković și Barney „Alphari” Morris. Din nefericire pentru fanii Vitality, echipa a fost inconsecventă la maximum și a avut performanțe severe. Au terminat LEC Spring Split pe locul 6 și au fost eliminați de G2 cu 3-0.

După încheierea sezonului, au apărut online speculații conform cărora Selfmade avea dezacorduri cu antrenorul principal al echipei Louis-Victor „Mephisto” Legendre. În timp ce majoritatea fanilor se așteptau la schimbări, nu mulți au crezut că performanța lui Selfmade a fost problema în timpul Split-ului.

Și conform anunțului de pe Twitter, Vitality este de acord. Echipa a spus „…Selfmade va putea străluci în orice altă echipă…” dar au trebuit să facă schimbări și „…rolul junglei a avut cel mai bun potențial de succes…” pentru aceste schimbări.

De asemenea, în anunț, Haru nu este singurul jungler Team Vitality care semnează pentru echipa lor LEC. De asemenea, îl aduc pe minunea LPL Zhou „Bo” Yang-Bo ca jungler înlocuitor. În timp ce anunțul spune că acesta este „… să-i acorde timpul de care are nevoie pentru a se aclimatiza la o nouă țară, cultură și limbă…”, nu este o presupunere mare să spui, Bo va fi junglerul de start în LEC la un moment dat.

 

image.png.afd5fe15e8c459e6e4458bd244118294.png

 

În timp ce juca pentru FunPlus Phoenix, Bo a fost unul dintre cei mai proeminenți potențiali din LPL, până la o suspendare din cauza aranjare a meciurilor pe 22 februarie 2021. Suspendarea Bo a fost suspendată timp de patru luni (inițial șase), din 2 martie până în iunie. 1, 2011, pentru 1 caz de aranjare de meciuri LDL. Sentința a fost scurtă, deoarece a fost constrâns și a ajutat Riot și LPL cu ancheta. Cu toate acestea, el a fost încă pe bancă pe FPX înainte de semnare, deoarece majoritatea echipelor nu au vrut să-și asume o șansă cu superstarul care a venit o dată.

Atât semnările lui Haru, cât și ale lui Bo așteaptă în prezent aprobarea de la Riot.

 

Sursa: Click aici

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate