• Like 2
  • UP 1
  • I'm loving it 2
Jump to content

[ Interviu ] - Ares - Fondator LeagueCs

Alx.

Recommended Posts

Posted

LRCKmw6.png

Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS

In acest interviu suntem alaturi de @Ares

⬇️ - POWER ON - ⬇️

• Alx.: Buna Ares,  multumesc pentru ca ai acceptat aceasta invitatie. Ne poti spune pentru inceput care este numele tau real, varsta si unde locuiesti?
  • Ares: Salutari. Ma numesc Lucian, am 30 ani si sunt din Constanta.
  • Alx.: As dorii sa stiu cum te-ai descrie in cateva cuvinte ?
  • Ares: Sincer, onest, sensibil
  • Alx.: Cum ai descrie jobul perfecta pentru tine?
  • Ares: Pentru mine personal, jobul ideal nu exista gata facut, ci trebuie facut. Este ca un șantier în construcție unde trebuie să faci planuri, sa te dedici, implici, sa muncesti constant. Este ca sufletul pereche, toti viseaza la el, nimeni nu-l gaseste.
  • Alx.: Ce ti-ar aduce zambetul pe buze chiar acum?
  • Ares: O vacanta in Alpii francezi !
  • Alx.: Poveste o intamplare amuzanta din copilarie sau ceva ce nu vei uita niciodata?
  • Ares: Sunt multe, foarte multe ! Nu-mi vine acum in minte .
  • Alx.: Care este acel lucru pe care majoritatea oamenilor nu il cunosc despre tine?
  • Ares: Prefer sa tin secret acest lucru .  
  • Alx.: Multumesc pentru sinceritatea de care ai dat dovada , acum trecem putin si pe partea "virtuala", esti pregatiti pentru next level?
  • Ares: Ready !

🎮 - GAMING MOD IS NEXT - 🎮

• Alx.: Cum ai ales acest nickname ?
  • Ares: Pasionat de celebre mituri si legende grecesti, mai ales mare fan al cartii lui Alexandru Mitru (Legendele Olimpului), de acolo si zeul razboiului, Ares !
  • Alx.: Cum sa ajuns la dragostea pe care o ai  pentru "WOT" ?
  • Ares: La inceput nu a fost dragoste, mai mult "fortare", din cauza prietenilor mei  si usor usor a inceput sa-mi placa acest joc. 
  • Alx.: Ce te a determinat sa te implici in dezvoltarea acestei comunitati?
  • Ares: Stresat psihic, aproximativ 6 luni, in fiecare zi, de @X-Tream.
  • Alx.: Descrie  cum decurge o zi ca si  "Community Founders"  pentru LEAGUECS ROMANIA?
  • Ares: Doua cuvinte: sinucidere curata .
  • Alx.: As dorii din partea ta, o scurta caracterizare a acesti comunitati ( o parere de la inceput pana in momentul de fata ) !
  • Ares: O comunitate stabila, cu oameni minunati si ma bucur ca fac parte din aceasta familie ! Aceasi parere am avut de cand am pasit prima data aici, pana-n momentul de fata !
  • Alx.: Din punctul tau de vedere, care ar fi unul dintre cele mai bune moduri de a atrage lume intro comunitate gaming?
  • Ares: Reclama .

➡️ - THE END -   🔚

• Alx.: Multumesc pentru ca ai acceptat sa te "zapacesc" cu intrebari si mai ales pentru sinceritate  ! O zi frumoasa sa ai !
  • Ares: Multumesc, de asemenea. A fost o placere.

Acesta, prin urmare, a fost interviul @Alx. - @Ares  care spre surprinderea mea este reusit stiind ce persoana ocupata si sincera este acest  amic vechi de-al meu  !

Speram ca v-a placut.

Asteptam pareri, si de ce nu, daca v-a placut, un like/ador.   

• LCS PREMIUM
Posted

Felictari  pentru interviu ! Si sport la wot 💪

• Community Founders
Posted

Felicitari pentru interviu si ma bucur ca ai preluat tu "vechiul" proiect de interviuri. Frumoasa treaba. Cat despre Ares, imi place partea cu  "sinucidere curata". :)) 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy