Jump to content

[Stiri Gaming] Ghost of Tsushima și-a atins forma finală odată cu ultimul update

b0rn0key

Recommended Posts

Posted

film-Ghost-of-Tsushima-780x470.jpg

Mai țineți minte perioada aia în care jocurile erau lansate terminate și totul mergea bine din prima? Nici eu, iar în 2022 am ajuns să cumpărăm jocuri care ating o formă finală la câteva luni, dacă nu chiar ani de la lansare. Dar un joc care a fost bun încă din ziua zero și a continuat să fie îmbunătățit și să primească conținut prin intermediul actualizarilor, a fost Ghost of Tsushima. Iar odată cu ultimul update, cei de la Sucker Punch au anunțat că jocul și-a atins forma finală.

Fiind unul dintre puținele jocuri care au primit un 10 din partea mea, Ghost of Tsushima a reușit să mă captiveze cu lumea sa open-world superbă și povestea cu samurai. Inițial l-am jucat pe PlayStation 4 și am fost lăsat cu gura căscată încă de pe atunci, iar acum sunt la al doilea playtrough pe PlayStation 5 și continui să mă minunez de anumite locații; mai ales că studioul a oferit și un upgrade la versiunea next-gen.

Chiar dacă a durat doi ani tranziția la forma sa finală, Ghost of Tsushima a fost un joc lansat într-o stare foarte bună, iar o mare parte dintre actualizările recente au constat în fix-uri și îmbunătățiri pentru modul co-op multiplayer numit Legends. Cu toate astea, se simte bine să afli că un joc care îți place este declarat „gata” de către creatorii acestuia, care au acum tot timpul la dispoziție să treacă la următorul titlu. Iar după seria inFamous și frumusețea cu samurai, sunt curios ce mai au de oferit.

-> Sursa <-

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy