Sari la conținut

[Stiri IT] Upgrade-urile false de Windows 11 sunt pline de malware, deci atenție de unde faci trecerea la noul sistem de operare!


b0rn0key

Postări Recomandate

Windows-11-gratis-780x470.png

Unii utilizatori pot avea probleme în dibuirea site-urilor false la fel cum alți utilizatori nu știu de unde să descarce KMSpico-ul ăla sfânt. Problema asta se aplică mai nou și în ceea ce privește trecerea la Windows 11. Noul sistem de operare poate fi instalat gratuit, dar trebuie să îndeplinești anumite condiții. În vreme ce este clar ca lumina zilei că installer-ul oficial al lui Windows 11 este greenlit, se pare că mulți cad în plasa acelor softuri gratuite care promit că te ajută să instalezi OS-ul pe sistemele care nu trec de cerințele de sistem minime.

Și ghici ce, chestiile alea nu instalează ce scrie în broșură, ci malware care îți poate fura datele. Executabilul cu pricina pare să profite de zicala aia cu vremurile disperate cer măsuri disperate la care se gândesc toți cei care vor să își instaleze noul sistem de operare. Asta pentru că Windows 11 are niște cerințe dubioase, iar cea mai cunoscută este activarea TPM-ului (Trusted Platform Module version 2.0). Din cauza TPM-ului, PC-uri și laptopuri foarte puternice se trezesc subit că nu pot instala 11-le. Pe unele le poți seta din BIOS, dar alte sisteme, inclusiv unele foarte slabe, sunt direct optimizate, dar această volatilitate este ciudată și dificil de urmărit.

Windows-11-fake.png

Evident, bătaia asta de cap i-a enervat pe mulți, deci cum să nu te pui frumos pe Google și să cauți keyword-uri precum windows 11 upgrade/activator? Și aici are cel mai mult succes schema aia cu site-uri false și phishing! Pentru că site-ul cu pricina arată aproape identic, fapt care ar trebui să-i determine pe utilizatori să verifice prima dată URL-ul (care, obviously, nu părea oficial). Logo-urile și artwork-urile sunt atât de bine făcute încât îți este greu să le diferențiezi de varianta genuine dacă nu inspectezi și adresa.

-> Sursa <-

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate