Sari la conținut

[Stiri IT] Oppo a lansat în Europa seria Reno7 5G, în culori atrăgătoare și cu specificații interesante


b0rn0key

Postări Recomandate

OPPO-Reno7-5G-3-e1650027606792-780x470.j

Oppo își clădește o reputație solidă grație smartphone-urilor sale din ce în ce mai performante. Cu puțin timp în urmă, am avut ocazia să testăm Find X5 Pro, vârful de lance din portofoliul producătorului. Ne-a plăcut, a fost interesant, iar doritorii vor avea ocazia să pună mâna pe el din moment ce flagship-ul a fost lansat oficial și în Europa.

Astăzi știrile se vor concentra pe completarea line-up-ului cu două modele din gama Reno 7, a căror lansare a fost prezentată la Praga. Ambele smartphone-uri sunt caracterizate de un hardware serios și de funcții foto avansate, așa că haideți să le trecem în revistă și să vedem cu ce anume avem de-a face.

Oppo Reno7 Lite 5G

Reno7 Lite 5G dispune de o cameră principală de înaltă rezoluție, de 64 MP, o cameră macro de 2 MP, o cameră de adâncime de 2 MP și o cameră frontală de 16 MP, alături de o serie de funcții inovatoare de imagine, cum ar fi Bokeh Flare Portrait, Selfie HDR, AI Palettes, AI Color Portrait și Portrait Retouching. Bokeh Flare Portrait permite utilizatorilor să capteze imagini portret cu puncte bokeh bogate în lumină, la fel ca o cameră DSLR de ultimă generație.

-> Sursa <-

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate