Sari la conținut

[Stiri IT] O pereche de căști Razer a salvat un gamer de un glonț rătăcit


Demon

Postări Recomandate

Salvat-de-Razer-Kraken-Feature-780x470.j



 

Zilele trecute stăteam pe Reddit și am văzut o poveste extrem de interesantă. Un tânăr de 18 ani din California stătea liniștit la birou și se juca, când un glonț rătăcit i-a intrat în cameră prin geam, a ricoșat din perechea de căști de pe cap și a sfârșit pe pat. Tânărul le-a mulțumit mai apoi celor de la Razer pentru calitatea construcției, care se prea poate să-i fi salvat viața.

Glonțul a trecut prin geam, în căști, a ricoșat din perete și a aterizat pe pat. Dacă nu erau căștile de calitate, aș fi fost un copil de 18 ani mort.


 

Salvat-de-Razer-Kraken.jpg



Căștile cu pricina sunt Razer Kraken, o pereche extrem de populară printre pasionații de jocuri. În pozele postate de protagonistul acestei povești, putem vedea locul impactului, cât și gaura din geam și glonțul care zace pe pat. Nu sunt american încât să cunosc gloanțele din poze, dar comentacii de pe Reddit au decis că este vorba despre unul de 9mm.


Cât despre cel care a tras cu arma? Nu se știe exact cine este vinovat, însă poliția din Torrance, California a început cercetările. Nu știu dacă avem ceva de învățat din toată întâmplarea asta. American să fii, noroc că ești!


Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate