Sari la conținut

[Stiri IT]Samsung Galaxy A53 demonstrează că și telefoanele midrange au performanțe impresionante


b0rn0key

Postări Recomandate

 

Samsung-Galaxy-A53-3-780x470.png

Samsung au anunțat noul membru al familiei midrange din seria Galaxy A, pe numele complet Galaxy A53 5G, urmașul extrem de popularului Galaxy A52. Și evident primul lucru la care m-am uitat, a fost firește… prețul. Și iată, chiar pe site-ul Samsung, prețul pentru varianta cu 128GB stocare, spațiu pe care-l consider și de bun simt în 2022, pleacă de la… 2200 de lei!

Adică… doar atât?! Și stați așa, că asta nu e tot: la precomandă vine la pachet și cu o pereche de căști Buds Live de 400 de lei, ceea ce, cel puțin pentru perioada de precomandă, coboară prețul telefonului pe la 1800 de lei! Hai să ne concentrăm un pic asupra lui Galaxy A53 și să începem cu niște caracteristici-cheie

Specificațiile principale se observă de la o poștă

Samsung-Galaxy-A53.png

Galaxy A53 vine cu un display de 6.5 inci, which is not bad at all. În plus, telefonul are în componență patru camere, din care o principala de 64MP wide, un ultrawide de 12MP, un macro de 5MP și o cameră de adâncime de încă 5MP, toate completate de o cameră de selfie de 32MP. Deci Samsung nu s-a zgârcit cu ansamblul foto nici atunci când este vorba despre un model midrange. Tocmai pentru că vorbim despre o piață în care tot mai mulți producători înghesuie performanțe și specificații onorabile în telefoane mai prietenoase cu buzunarul.

Nici pe partea de autonomie nu stăm rău, din moment ce Samsung Galaxy A53 vine cu o baterie mare, de 5000mAh întregi, cu încărcare rapidă pe 25W, mă rog, atât timp cât putem numi 25W încărcare rapidă când alții au 60, 80 sau chiar mai mult, dar atât timp cât se încarcă jumătate de baterie în jumătate de oră, conform specificațiilor, este decent.

De partea cealaltă, cu siguranță A53 are și el limitările și inerentele sale lipsuri, dar Samsung și-au dezvăluit intențiile, atunci când au gândit pentru Galaxy A53 o estetică similară cu cea a seriei S22. Cu alte cuvinte, telefonul lor midrange se inspiră din ce au ei mai bun, iar asta nu este doar o formă de respect pentru consumator, ci și o formă de a spune că privirea lor este orientată spre prezent și viitor, nu spre trecut. Când te uiți la Galaxy A53 vezi Galaxy S22. În plus, design-ul ăsta inspirat de S22 mai prezintă un avantaj: nu te prinzi din prima că este un telefon de buget, poți chiar să-l confunzi cu modelul mai scump din care se inspiră.

SURSA https://zonait.ro/samsung-galaxy-a53-review/

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate