Sari la conținut

[ STIRI IT ] - Dacă folosești Chrome, Edge sau Brave, ar fi bine să faci update la cea mai nouă versiune!


Alx.

Postări Recomandate

  • Utilizatorii de browsere bazate pe Chromium (Google Chrome, Microsoft Edge, Brave, Vivaldi, etc.) sunt încurajați să facă update la cea mai nouă versiune disponibilă după ce Google a lansat o actualizare care include o singură modificare; iar asta indică gravitatea problemei, întrucât nimeni nu lansează update-uri care repară doar o singură problemă.
  • Google a confirmat că recunoaște problema reprezentată de exploit-ul CVE-2022-1096 și încurajează utilizatorii să își actualizeze browser-ul la ultima versiune. Acest exploit afectează motorul JavaScript din Chrome, însă detaliile oferite de compania americană au fost destul de limitate. Se pare că acest exploit nu este periculos doar pentru Google, ci și pentru celelalte browsere de internet bazate pe Chromium.
  • Microsoft a confirmat că și Edge se confruntă cu această vulnerabilitate, ceea ce înseamnă că și browsere precum Brave și Vivaldi sunt afectate. Din fericire actualizarea lansată de Google protejează utilizatorii de riscurile unui atac cibernetic, deci nu sunt motive de panică.

Google-Chrome-Feature-780x470.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate