Sari la conținut

CS:GO: SFATURI ȘI TRUCURI PENTRU NUKE


Ciudățel

Postări Recomandate

CSGO_Nuke_22_Nov_2019_update_picture_1.webp

 

TREBUIE SĂ FOLOSIȚI O MULȚIME DE INCENDIARI DACĂ SUNTEȚI CT

Unii oameni ar putea argumenta, dar Nuke este una dintre hărțile care este considerată a fi mai favorabilă CT-urilor. Acestea fiind spuse, teroriștii pot fi inovatori și vă pot ucide din mai multe unghiuri. De aceea trebuie să stai pe poziție și să știi ce să faci odată ce runda începe.

Una dintre cele mai ușoare moduri de a face față împingerii de la T este să folosești Incendiaries. Aceste grenade pot face minuni în multe situații, în primul rând dacă le țintiți spre cabină sau undeva unde știți că inamicul vă împinge. 

Vestea proastă despre utilizarea unei grenade incendiare este că costă 600 USD. Cu alte cuvinte, acesta nu este ceva pe care îl poți folosi tot timpul decât dacă câștigi fiecare rundă.

 

JUCÂND LÂNGĂ LOWER

Înainte de a împărtăși mai multe informații despre acest sfat, este esențial să știți că unii dintre voi pot folosi termeni diferiți pentru a descrie anumite locuri de pe hartă. În scopul acestui articol, folosim cuvântul „Inferioară” pentru a descrie unul dintre site-urile bombelor. Aceasta este bomba prin care treci trecând rampa.

Deși unii oameni nu iau această poziție pentru că este riscantă, altora le place să profite de ea pentru că oferă o mulțime de avantaje. În cele mai multe cazuri, jucătorii care merg acolo folosesc un AWP, deoarece arma le permite să omoare cel puțin câțiva jucători imediat. Pentru a face asta, jucătorii CS:GO trebuie să aibă o poziție bună. Există câteva opțiuni populare, dintre care una este lângă fereastră, în timp ce a doua este lângă ușă.

Dacă alegeți prima opțiune, trebuie să vă asigurați că spargeți geamul înainte de a rămâne acolo, deoarece acest lucru vă va permite să obțineți o lovitură curată. În ceea ce privește ușile, este indicat să le deschideți din interior. Făcând acest lucru, vei avea o vedere clară asupra inamicilor tăi odată ce aceștia se apropie de site.

 

OBȚINEREA UNUI AWP CA CT

Pe lângă faptul că țineți mult timp, există câteva alte locuri unde puteți merge. Unii oameni preferă să rămână principal și să stea cu ochii pe ușă. Dacă nu se întâmplă nimic, poți oricând să sari în jos și să fi ținut tunelurile. Aceasta este o locație fantastică, deoarece puteți obține rapid cel puțin una sau chiar două ucideri și puteți reveni. 

Dacă asta nu funcționează pentru tine, poți oricând să încerci să ții rampele. Unii oameni preferă să joace în defensivă și așteaptă ca adversarii lor să împingă. Deși această tactică ar putea funcționa, există situații în care poți juca agresiv. Cu alte cuvinte, puteți verifica camera radio și chiar să împingeți înainte dacă nu este nimeni acolo. 

Dacă adversarii tăi decid să se grăbească, ar trebui să mergi la locul bombei și să încerci să ucizi cel puțin câțiva dintre jucătorii inamici.

 

FOLOSIȚI FUM PENTRU CUTIA ROȘIE CA UN T

Faptul că Nuke este o hartă care de obicei funcționează mai bine pentru CT nu înseamnă că nu poți face o mulțime de lucruri pentru a profita de ea dacă ești de cealaltă parte. În afară de a-ți depăși inamicii, poți încerca și să-ți folosești fumurile într-un mod care să-ți ofere un avantaj considerabil.

 

Dacă aruncăm o privire la Astralis, una dintre cele mai bune echipe CS:GO din toate timpurile, putem vedea că întotdeauna folosesc un fum lângă caseta roșie în aer liber. Prin aterizarea unui fum acolo, ei neagă informațiile adversarilor lor dacă se grăbesc în acel loc. Cu alte cuvinte, acest fum îl păcălește pe adversarul să creadă că ești acolo.  

 

OBȚINEȚI UN IMPULS LA CASETA ALBASTRĂ ȘI VERIFICAȚI GARAJUL DACĂ AVEȚI UN AWP

Să recunoaștem, Nuke nu este cea mai bună hartă pentru a cumpăra un AWP dacă joci ca terorist. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru ca acesta să funcționeze, iar unul dintre ele este să obțineți un impuls pe cutia albastră. 

Pur și simplu cereți-i coechipierului să se ghemuiască, să sară deasupra lui și să meargă la cutie. Acest lucru vă va permite să țineți garajul (depozitul). Acest lucru va permite coechipierilor tăi să meargă acolo și să minimizeze riscul ca cineva să-i descopere.

 

JOACĂ AGRESIV PE PARTEA T ATUNCI CÂND ESTE POSIBIL

Deși există multe situații în care ai putea să joci defensiv și să iei lucrurile încet, de obicei, este o idee bună să fii agresiv. Nuke este una dintre hărțile din CS:GO unde ambele tactici ar putea funcționa. Acestea fiind spuse, harta permite T-ilor să facă împingeri agresive, mai ales dacă decid să grăbească site-ul A. 

Vestea proastă este că acest lucru necesită o bună coordonare, deoarece colegii de echipă trebuie să arunce Flash-uri și Smokes bune. Inutil să spun că acest lucru se întâmplă rar în timp ce te joci cu oameni la întâmplare. Acesta este unul dintre motivele pentru care unii oameni preferă să evite Nuke atunci când încearcă să atingă un nou rang.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate