Sari la conținut

[Stiri IT] Xiaomi continuă să doteze grădinițele din capitală cu purificatoare de aer


SickBoY AxBxNxHaLaB

Postări Recomandate

 

Pe data de 1 Iunie 2021, Xiaomi a dotat 9 grădinițe din București cu purificatoare de aer. În total, compania a oferit 100 de astfel de dispozitive către instituțiile de învățământ. A trecut jumătate de an de atunci, astfel prin intermediul programului „Aer proaspăt de Crăciun” s-a trecut la înlocuirea filtrelor pentru aceste purificatoare.09tLvzm.png

Fiecare dintre aceste filtre este compus din trei straturi foarte eficiente. Primul dintre acestea are rolul de a reține praful, părul și particulele fine. Acesta este urmat de filtrul True Hepa, care elimină 99.97% din particulele cu diametrul egal sau mai mare de 0.3 microni și factorii patogeni precum bacteriile, virușii și alergenii. Al treilea strat este realizat din carbon activ și inaltura compușii organici volatili (VOCs) și alte substanțe dăunătoare, în același timp absorbind mirosurile.

Xiaomi a demarat această campanie în urma unor studii care ne arată că poluarea aerului reprezintă unul dintre cei mai mari factori de risc pentru sănătate la nivelul întregii Uniuni Europene.

 Mi Air Purifier 3C acoperă suprafețe de până la 106 m 2 , purifică 320 m 3 de aer pe oră și eliberează 53 m 3 de aer curat în fiecare minut. Are o formă de turn, design care permite o circulație eficientă a aerului și este mult mai puternic decât produsele similare de pe piață. Utilizatorii îi pot ajusta setările printr-o simplă atingere a display-ului inteligent LED, dar și prin intermediul aplicației Mi Home.

 

" Ne bucură faptul că putem întreprinde astfel de acțiuni în România. Împreună cu partenerii noștri locali vom continua să promovăm dezvoltarea sustenabilă și vom face totul pentru a realiza ceea ce poate părea imposibil. Responsabilitatea Socială Corporatistă este în ADN-ul Xiaomi. Încă de la înființarea companiei, ne-am axat pe dezvoltarea unor produse uimitoare, cu prețuri juste, care să le ofere tuturor oamenilor șansa de a se bucura de o viața mai bună prin intermediul tehnologiei. "

                                                                                              Jimmy Li, Country Manager Xiaomi România

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate