Sari la conținut

[Stiri IT] Google a introdus un nou dark mode pentru desktop și mobile


Demon

Postări Recomandate

Google-Dark-Mode-Februarie-2022-780x470.


 

Google are un dark mode de ceva timp, însă zilele trecute compania a actualizat interfața și a făcut-o și mai întunecată decât înainte. Marea modificare a fost alegerea unui negru pur (#000000) care scoate în evidență mai bine ecranele OLED și AMOLED de pe unele telefoane și calculatoare.

Lansarea noului dark mode de la Google are loc gradual și în timp ce unii folosesc deja noua interfață, pe PC-ul de acasă nu am primit update-ul. În schimb îl am pe telefon, care este conectat la același router ca și sistemul. Dubioase sunt căile Gugălului. Diferența între cele două interfețe este sesizabilă, iar gri-ul închis de până acum arată cumva mai moale decât un negru perfect. Însă trebuie să recunosc, că odată ce am văzut negrul acela pe telefon, m-am cam îndrăgostit de el.



Dark-Mode-Google-Februarie-2022.jpg


Poți schimba tema de culoare de pe Google destul de simplu. Caută orice în bara de căutare, iar odată ce ți-au apărut rezultatele, vei observa în dreapta sus o iconiță de setări. Apeși pe aceasta, iar mai jos o să ai opțiunea să selectezi dark mode. Mi-ar plăcea să văd opțiunea asta pusă undeva pe pagina de start direct, întrucât unii oameni nu umblă niciodată la butoanele extra din pagini.


Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate