Sari la conținut

[Stiri IT] Rămas bun, Crucial Ballistix – Micron oprește producția modulelor RAM high-end


Demon

Postări Recomandate

Review-Crucial-Ballstix-32GB-2-780x470.j



 

Micron a anunțat că vrea să își modifice strategia de business pentru produsele Crucial. Drept urmare, compania a oprit producția de memorii RAM din seriile Ballistix, Ballistix Max și Ballistix Max RGB.

Nu se știe de ce compania mamă a decis să omoare singura serie de produse enthusiast din portofoliul său. Avem și o declarație din partea firmei: „Ne vom intensifica atenția acordată produselor Micron DDR5 pentru consumer și business, alături de expansiunea modulelor de memorie și mediilor de stocare Crucial.”

 

Seria Ballistix datează încă de pe vremea memoriei DDR-400 și a fost singura familie de produse high-end din portofoliul celor de la Crucial. Le-ați văzut și la noi pe canal, cât și pe site; ba chiar ați râs de mine când le-am pronunțat numele greșit și le-am poreclit Bolstics.

Una peste alta, este o serie de produse cu ceva notorietate, care a servit gamerii și entuziaștii din toată lumea.

Este important de menționat că deciziile luate de Micron afectează doar produsele high-end din portofoliul Crucial. Asta înseamnă că mediile de stocare precum SSD-ul Crucial X6 va rămâne în continuare în producție. Nici SSD-urile NVMe PCIe nu sunt afectate de aceste schimbări, deci vom găsi în continuare modelele P5 Plus sau P2 pe rafturile magazinelor.


Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate