Sari la conținut

[Stiri IT] Windows 11 primește noi funcționalități. Actualizarea este disponibilă începând de astăzi


Santiago.

Postări Recomandate

Windows 11 primește noi funcționalități. Actualizarea este disponibilă începând de astăzi

  • Windows 11 primește astăzi o serie de noi funcționalități. Taskbar-ul a fost îmbunătățit, a fost adăugată funcția AirShare, care permite partajarea instantă a ferestrelor, iar widget-ul de vreme poate fi accesat acum direct din taskbar. Totodată, utilizatorii de Windows 11 pot rula de acum aplicații de Android prin intermediul magazinului de aplicații de la Amazon, iar aplicațiile Media Player și Notepad au primit un redesign.

Actualizarea este deja disponibilă pe Windows 11. Dacă nu ați primit deja notificare de update o puteți instala manual din meniul Setări -> Windows Update.

  • Specificatii:
  1. Procesor: 1 gigahertz (GHz) sau mai rapid cu 2 sau mai multe nuclee pe un procesor pe 64 de biți compatibil sau sistem pe cip (SoC).
  2. Memorie RAM: 4 gigabaiți (GB).

  3. Stocare: Dispozitiv de stocare de 64 GB sau mai mult Notă: Pentru mai multe detalii, vedeți mai jos în secțiunea „Mai multe informații despre spațiul de stocare necesar pentru a menține sistemul Windows 11 actualizat”.

  4. TPM: Trusted Platform Module (TPM) versiunea 2.0. Verificați aici instrucțiunile privind modul în care PC-ul dvs. poate fi activat să îndeplinească această cerință.

  5. Placă grafică: Compatibil cu DirectX 12 sau o versiune ulterioară cu driverul WDDM 2.0.

  6. Afișaj: Afișaj de înaltă definiție (720p) cu diagonală mai mare de 9”, 8 biți per canal de culoare.

  7. Conexiune la internet și cont Microsoft: Ediția Windows 11 Home necesită conectivitate la internet și un cont Microsoft.
    Comutarea unui dispozitiv de la Windows 11 Home în S mode necesită, de asemenea, conectivitate la internet. Aflați mai multe despre S mode aici.
    Pentru toate edițiile Windows 11, este necesară conectivitatea la internet pentru a efectua actualizări și pentru a descărca și a profita de anumite caracteristici. Pentru unele caracteristici este necesar un cont Microsoft.

SURSA1

SURSA2

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate