Sari la conținut

[Stiri IT] Nokia face trecerea la procesoarele AMD EPYC pentru serverele sale


Demon

Postări Recomandate

Nokia_AMD_EPYC-780x470.jpg


 

Nokia a anunțat  că  a selectat procesoarele AMD EPYC  din generația a 3-a pentru a  alimenta serverele  care rulează  soluțiile native de stocare în cloud ale Nokia Core. Acest lucru marchează o extindere a  procesoarelor AMD EPYC pentru fluxurile de lucru telco și 5G, oferind un număr mare de nuclee cu un consum redus de energie  care,  la rândul său,  susține obiectivul de eficiență al companiei.

Compania vizează o reducere cu până la 40% a consumului de energie al serverului pentru a rula fluxurile de sarcini folosind procesoarele AMD EPYC. Clienții Nokia CSP pot achiziționa serverele alimentate de AMD EPYC prin Nokia sau direct de la alți furnizori începând cu prima jumătate a anului 2022 atunci când acestea vor fi disponibile.

Lansarea serviciilor 5G continuă să se accelereze, astfel încât, pe măsură ce industria își propune să  răspundă cererii tot mai mari de soluții performante. Odată cu utilizarea serverelor bazate pe procesoare AMD EPYC în portofoliul de servere existent al Nokia, furnizorii de servicii de comunicații (CSP)  pot beneficia de  noile niveluri de performanță și eficiență energetică pentru rețelele centrale 5G, totodată contribuind la îmbunătățirea atât a scalabilității, cât și a sustenabilității.
 

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate